Hollywood: 7 secrete de slăbit ale vedetelor

Cum se menţin în formă Jennifer Aniston, Demi Moore, Jennifer Lopez, Heidi Klum, Kate Hudson, Gwyneth Paltrow şi Claudia Schiffer? Iată care sunt secretele lor cu ajutorul cărora îşi păstrează silueta intactă şi corpul perfect tonifiat!

Secretul lui Demi Moore: dieta raw vegan

O săptămână pe lună ea apelează la o detoxifiere cu ajutorul dietei raw, care constă în consumul alimentelor nepreparate termic. De asemenea, în această perioadă se elimină cafeaua, alcoolul, ţigările, sarea în exces, dulciurile, băuturile carbogazoase, produsele procesate şi de patiserie.

Secretul lui Jennifer Aniston: şedinţele de yoga

Deşi trecută de 40 de ani, Jennifer Aniston reprezintă un model la capitolul "siluetă" pentru femeile de orice vârstă. Secretul tinereţii fără bătrâneţe constă în practicarea cu regularitate a şedinţelor de yoga. Alimentaţia vedetei constă în fasole boabe, fructe, legume şi verdeţuri, proteine din brânza tofu, peşte, carnea de pui, curcan, vită şi lactate degresate, acizi graşi esenţiali pe care îi ia consumând nuci, seminţe şi ulei de măsline extravirgin.

Secretul lui Heidi Klum: regimul "Ultimate New-York"

Ideea acestei diete este a cunoscutului antrenor de fitness la care apelează multe celebrităţi, David Kirsch care susţine că poţi să slăbeşti 6 kilograme, 12 centimetri în talie şi scapi de grăsimile acumulate în exces, fără să-ţi afecteze masa musculară chiar în primele două săptămâni de dietă. Cu o condiţie: să nu te gândeşti că urmezi un regim, ci un stil de viată sănătos pe care să-l adopţi pentru toată viaţa. În primele două săptămâni, alimentele permise sunt: carnea de pui, albuşul de ou, cerealele integrale, ciupercile, nucile şi alunele crude, somonul şi legumele sărace în amidon (roşii, spanac, broccoli, varză, pătrunjel). Următoarele două săptămâni, pe lângă alimentele permise mai incluzi o porţie de carbohidraţi în fiecare zi: mere, fasole, linte, fructe de pădure. Şi apoi introduci treptat şi în cantităţi mici alimentele interzise în aceste săptămâni: produse lactate, pâine, paste, orez, prăjituri şi produse de patiserie, orice aliment cu grăsimi, alcool, cafea, fructe şi dulciuri.

Secretul lui Jennifer Lopez: dieta Dukan

La fel ca Gisele Bundchen şi multe alte vedete, J. Lo a reuşit să scape de numeroasele kilograme acumulate în timpul sarcinii cu ajutorul acestui regim. Dieta a fost descoperită de nutriţionistul Pierre Dukan şi se bazează pe 4 etape. În primele 10 zile mănâncă doar proteine (carne, peşte, ouă sau produse lactate degresate), a doua etapă îi permite să combine proteinele cu legume sărace în carbohidraţi, a treia etapă se introduc treptat cartofii, orezul, mazărea, pastele, fasolea boabe, iar ultima etapă îi permite să mănânce orice (cu o condiţie: o zi pe săptămână mănâncă doar proteine).

Secretul lui Kate Hudson: doar proteine

Ca să slăbească după naştere, Kate Hudson a apelat la un regim alimentar bogat în proteine, cu mese împărţie în mai multe momente ale zilei şi porţii mici. Acest regim funcţionează doar în combinaţie cu un program de fitness respectat cu stricteţe.

Secretul lui Gwyneth Paltrow: alimentaţia sănătoasă

Ca să-şi menţină silueta, vedeta a ales alimentaţia sănătoasă, adică multe legume, orezul brun, carnea slabă, nucile şi seminţele crude, uleiul de măsline extravirgin, eliminând total din regimul ei produsele lactate.

Secretul Claudiei Schiffer: dieta vegetariană

Celebrul fotomodel consumă dimineaţa doar fructe şi legume, iar pentru masa de seară alege legume la abur sau o salată. De asemenea, ceaiurile din plante, sucul de roşii şi strugurii nu lipsesc din alimentaţia ei atunci când doreşte o gustare. De asemenea, a renunţat la cafea şi alcool pentru a-şi ajuta organismul în procesul de detoxifiere.