9 trucuri culinare care îţi simplifică munca în bucătărie. Sigur nu le ştiai!

Ai nevoie de aceste trucuri culinare care sunt geniale şi te ajută să faci rapid un preparat care va fi pe placul oricui.

Pentru persoanele care sunt obişnuite să gătească, dar sunt şi foarte creative, este foarte simplu să găsească soluţii geniale ca să-şi simplifice viaţa în bucătărie. La unele combinaţii nici nu cred că te-ai gândit să le faci vreodată, de aceea îţi vor fi foarte utile aceste trucuri culinare.

Poţi să faci un pateu cu ciocolată folosind o metodă extrem de simplă care te scuteşte de a petrece mult timp în bucătărie.

De asemenea, poţi să ai gata pregătite pentru micul dejun mini-tarte sărate cu ouă şi legume dacă le găteşti de seara.

Descoperă o mulţime de idei folositoare, prezentate de BrightSide şi care te ajută să faci preparate delicioase într-un mod extrem de simplu!

Cum să faci un produs de patiserie simplu, dar aspectuos

Taie foietajul cumpărat precum în imaginea de mai sus şi ornează-l cu fructele preferate.

Clătite originale

Dacă vrei sa impresionezi cu nişte clătite originale nu trebuie decât să foloseşti formele pentru tăiat biscuiţii.

Beţişoarele care nu te lasă la greu

Crenvurşti prăjiţi în crustă de mălai

Se pune câte o jumătate de crenvurşt pe beţişor şi se trece printr-un amestec de făină, mălai, praf de copt, ou, lapte, sare şi piper. Se prăjesc în baie de ulei până când se rumenesc frumos.

Rulori cu brânză şi un sandviş rapid

Poţi să faci foarte rapid câteva rulori cu brânză urmând paşii din imaginea de mai sus. Se pune pe felia de pâine câte o felie de brânză, se rulează şi se prăjesc puţin în ulei.

Urmăreşte paşii de mai sus pentru a prepara rapid un sandviş delicios cu ou, şuncă şi brânză!

Cupe din ciocolată şi pateu cu ciocolată

Ca să faci un foietaj cu ciocolată nu trebuie decât să înveleşti o ciocolată de calitate în foaia cumpărată, folosind paşii din imaginea de mai sus.

De asemenea, din ciocolata topită şi cu ajutorul unor baloane poţi să faci cupe delicioase. Le poţi folosi pentru a pune diverse umpluturi din frişcă şi fructe, obţinând astfel un desert rapid şi pe gustul oricui.

Tarte individuale cu ou şi legume

Foloseşte lipia pentru a tăia cercuri pe care să le pui pe fundul formelor pentru brioşe. Se umple fiecare tartă cu ouă bătute bine, brânză şi legume.