Cu cine il lasi de Revelion pe micut

Pentru noaptea de Revelion te gandesti din timp la toate: tinuta, machiaj invitati, meniu si locatie. Sigur nu ai uitat ceva? Daca vrei sa pleci de acasa pentru ca ti-ai facut rezervare...

Pentru noaptea de Revelion te gandesti din timp la toate: tinuta, machiaj invitati, meniu si locatie. Sigur nu ai uitat ceva? Daca vrei sa pleci de acasa pentru ca ti-ai facut rezervare la restaurant, esti invitata unor prieteni sau ai ales sa iti petrecii Revelionul in strainatate, trebuie sa te asigur ca micutul tau va fi pe maini bune.

Cum nu il poti lua cu tine, inceraca din timp sa te asiguri ca ai cu cine sa il lasi. Trebuie sa alegi bine persoana, sa fie una pe care cel mic o cunoste si o simpatizeaza.

Copiii sunt foarte dificili si accepta cu greu sa adoarma in compania altcuiva in afara de proprii parinti.

Ei devin nelinistiti si intra in panica atunci cand parintii lor nu sunt acasa. Pentru a preveni aceste situatii, trebuie sa stabilesti din timp cine iti va tine locul in noaptea dintre ani.



Poti sa duci micutul fie la parintii tai, fie la socrii. Cu siguranta ambii se vor bucura sa il aiba o noapte prin preajma. Bunicii poti fi o alegere foarte bune pentru ca il cunosc pe cel mic bine, stiu ce ii place si ce il nemultumeste.

Pe de alta parte, si copilul este obisnuit cu prezenta bunicilor si nu iti va simti prea mult lipsa.



Sigur exista printre prietenii tai si unii care raman acasa. Vorbeste din timp cu ei sa te asiguri ca nu isi vor schimba programul. Este recomandat sa alegi o familie in care exista si copii. Ar fi foarte bine daca acestea ar avea varste apropiate cu cea a micutilor tai. Este important ca si copiii sa se cunoasca si sa se impace bine. Astfel, micutii se vor juca, iar somnul va fi ceva firesc si nu trebuie sa ii mai adoarma nimeni.




Alege o firma de baby-sitting si fa-ti o programare din timp. Fii atenta atunci cand te decizi cu cine vei colabora. Tine cont de preturile practicate, de reputatia firmei si de experienta persoanei care iti va fi trimisa. Este bine sa te interesezi din timp si sa afli cat mai multe detalii despre firma respectiva.

Ar fi recomandat sa vezi inainte bona. Roag-o sa vina cu cateva ore mai devreme in seara de Revelion pentru ca cel mic sa aiba timp sa se obisnuiasca cu prezenta ei.