Trucuri de design pentru o casă mică

Este o provocare să depozitezi toate lucrurile de care ai nevoie într-o casă mică, iar pe deasupra să faci asta astfel încât locuința ta să arate și bine.

Din fericire există soluții ingenioase și destul de ușor de pus în practică. Descoperă câteva trucuri de design pentru o casă foarte mică.

Suport pentru buretele de vase

Un separator vintage pentru rafturi poate fi folosit ca suport pentru detergentul de vase și burete, fiind plasat deasupra chiuvetei. Este necesar să folosești un lemn tratat special pentru a rezista la apă.

Depozitare verticală

Un simplu organizator pentru birou poate fi folosit și în bucătărie pentru a depozita mici ustensile necesare zi de zi. Îți vor fi la îndemână și vei avea mai mult spațiu în dulapuri.

Agățători pentru oale și tigăi

Vasele pentru gătit pot fi păstrate sub dulapul din bucătărie, dacă montezi un sistem de agățare. Vor fi la vedere și mereu la îndemână, ceea ce creează efectul unei bucătării profesionale.

Frigider încorporat

Mai mare nu înseamnă întotdeauna mai bine. Într-o locuință mică, aparatele electrocasnice masive nu vor arăta prea bine și vor accentua senzația de spațiu înghesuit. Optează pentru electrocasnice de dimensiuni potrivite, pe care să le încorporezi în mobilier.

Suport pentru baie

Un simplu suport din metal cu agățătoare îți va permite să păstrezi produsele de îngrijire pentru baie fără să ocupi mult spațiu. Le vei avea la îndemână și vei folosi un spațiu pe care altfel nu l-ai fi putut utiliza.

Bancă cu spațiu pentru depozitare

Acest tip de bancă este ideală pentru clipe de relaxare, atunci când vrei să citești sau să te uiți la TV. Dar marele avantaj este spațiul de depozitare pe care îl oferă.

Măsuță ascunsă

Nu știi unde să-ți pui paharul, telecomanda sau revista atunci când te relaxezi pe o astfel de bancă? O măsuță ce poate fi integrată în bancă este soluția perfectă.

Rafturi pe colț

Într-o casă mică, nicio bucățică de spațiu nu poate rămâne nefolosită. Iar rafturile de tip poliță fixate pe colțuri îți vor permite să profiți de aceste zone.

Mobilier depozitat pe pereți

Ca să ai mai mult spațiu de mișcare, alege mic mobilier pliabil, pe care să-l fixezi pe pereți atunci când nu-l folosești.
MAI MULT DESPRE: decor, design, acasa, depozitare, casa mica