A donat inima fiului său, iar după 3 ani a auzit-o în pieptul altui copil. O poveste emoţionantă

În 2013, o mamă a trăit cel mai mare coşmar. Fiul ei, Lukas, care avea doar 7 luni şi-a pierdut viaţa din cauza unei bone neglijente. Acum ea aude inima bătând în pieptul unei fetiţe!

După ce fiul ei a decedat în urma abuzurilor la care a fost supus de iubitul bonei, Heather Clark a decis să doneze organele lui Lukas pentru a salva alte vieţi. Decizia pe care a luat-o atunci avea să-i lumineze puţin viaţa la trei ani după acest accident tragic: ea s-a întâlnit cu Jordan, fetiţa la care a ajuns inima fiului său. Emoţia pe care a trăit-o când a auzit bătând din nou inima lui Lukas este una de nedescris.

Cu ajutorul unui stetoscop, Heather a ascultat inima lui Lukas bătând în corpul fetiţei.

Jordan se născuse cu o malformaţie congenitală şi doar un transplant de inimă putea să-i salveze viaţa. Datorită deciziei pe care a luat-o Heather în cea mai groaznică zi din viaţa ei, fetiţa a fost salvată.

"În ciuda pierderii imense pe care a suferit-o, Heather a luat o decizie care a salvat trei vieţi. Jordan a primit inima fiului său Lukas când avea doar 18 luni, iar Heather a ascultat inima fiului său bătând cu putere pentru prima dată după tragicul accident", susţin reprezentanţii asociaţiei Donate Life Arizona, citaţi de publicaţia britanică DailyMail.


Foto: Donate Life Arizona

Momentul în care Heather ascultă inima lui Jordan cu ajutorul stetoscopului are o puternică încărcătură emoţională.

Heather izbucneşte în plâns când mama lui Jordan îi spune "aceasta este inima lui Lukas".

Cele două mame s-au îmbrăţişat plângând, fiind recunoscătoare pentru această întâlnire. Heather a primit de la Jordan un ursuleţ plin cu inimioare, iar în centru avea un buton care odată apăsat imita bătăile inimii.

"Faptul că am ales să fac aceste donaţii m-a ajutat ca în prezent să-l pot îmbrăţişa din nou pe Lukas", a mărturisit Heather.


Înainte de întâlnirea dintre cele două mame, Heather a postat pe pagina de Facebook dedicată fiului său, un mesaj tulburător: "Peste o săptămână voi asculta din nou inima lui Lukas bătând. De abia aştept să o strâng în braţe pe Jordan şi să o pup".