Horoscop: Ce maşină ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

Vrei să ştii ce maşină ţi se potriveşte cel mai bine? Astrele îţi oferă câteva indicii, în funcţie de caracteristicile zodiei tale.

Iată care este maşina ideală pentru fiecare zodie în parte:

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Maşinile cu "istorie" te atrag iremediabil, iar Fiat 500 se ridică la nivelul aşteptărilor tale. Este de asemenea simpatică şi feminină, ceea ce te cucereşte imediat.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Îţi place la nebunie să fii în centrul atenţiei şi cum poţi face asta mai bine dacă nu cu o maşină mare şi puternică? Prin urmare, un Kia Sportage te reprezintă perfect. Ţi se potrivesc cele în culorile îndrăzneţe, precum roşu aprins sau oranj.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Ai nevoie de o maşină discretă, care să te ducă acolo unde ai nevoie fără să atragi prea mult atenţia. Maşinile mici, cu un consum destul de redus sunt perfecte pentru tine, mai ales pentru că eşti o fire destul de economă. Chevrolet Spark este ideală pentru tine.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Îţi plac maşinile cu personalitate, iar când alegi una, o vei face exclusiv în funcţie de ceea ce îţi inspiră. Şi pentru că eşti dinamică şi uneori îţi place să şochezi, maşina ideală pentru tine este noua Mazda 2.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Pentru o familistă convinsă ca tine, este evident că maşina potrivită este una spaţioasă, în care să îţi încapă toată casa, cu tot cu copii. Opel Zafira este alegerea perfectă, din acest punct de vedere.

Leu (22 iulie - 22 august)

Eşti vedeta grupului tău de prieteni, dar şi a familiei. Ai un talent senzaţional de a atrage atenţia şi admiraţia tuturor celor din jur. Alfa Romeo MiTo are exact aceleaşi calităţi, de aceea vă potriviţi atât de bine!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Eşti o fire extrem de practică, tot timpul ocupată, dar şi foarte punctuală. De aceea ai nevoie de o maşină care să se strecoare întotdeauna cu uşurinţă şi să facă faţă cu brio traficului îngrozitor din marile oraşe. Smart Fortwo este ideală pentru tine, din acest punct de vedere.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Maşina ideală pentru tine este una foarte feminină, poate chiar una concepută pentru femei. Un exemplu este Renault Twingo Miss Sixty.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Pentru una dintre cele mai sexy şi mai misterioase reprezentante ale zodiacului, cea mai bună alegere este Honda Civic, o maşină cu personalitate. Varianta de culoare ideală pentru un scorpion este negru.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Sunt destul de puţine femei pasionate într-adevăr de maşini şi în mod special de condus sau de viteză, dar cu siguranţă cele pasionate sunt săgetătoare. Mini Cooper este o maşină mică şi puternică, care îţi poate satisface "setea" pentru viteză. Ai grijă să nu faci excese!

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Eşti o persoană serioasă şi foarte muncitoare, de aceea ai nevoie de o maşină care să te ducă întotdeauna unde ai nevoie, în cel mai scurt timp. Pentru că este destul de mică şi se strecoară cu uşurinţă în trafic, Mitsubishi Colt este cea mai bună alegere în acest sens pentru tine.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Îţi place tot ce este nou, special, inedit şi chiar extravagant. Hyundai ix20, prin formele sale deosebite şi moderne, te ajută să te simţi originală

MAI MULT DESPRE: masini, horoscop, zodii