Tragedie. Cauza morţii actorului George Alexandru, ţinută secret de familie!

Spitalul Fundeni precizează că acesta nu a decedat pe masa de operaţie, iar colegii de la Nottara spun că era internat de multă vreme. Care a fost cea mai probabilă afecţiune care l-a doborât pe talentatul actor de 58 de ani?

Cauza morţii actorului George Alexandru este învăluită în mister. Familia a dorit ca opinia publică să nu afle despre boala şi suferinţa care au provocat decesul prematur al artistului în vârstă de 58 de ani.
Domnul George Alexandru ar fi suferit de pancreatită şi era internat la Spitalul Fundeni de cel puţin două săptămâni, conform site-ului Wowbiz.
Într-un comunicat oficial, managementul spitalului precizează că acesta a murit ”din cauza unei infecţii abdominale grave, iar familia actorului nu doreşte să fie comunicate şi alte informaţii despre suferinţa acestuia”, se spune în declaraţia citată de Mediafax.

Carmen Orban, managerul Institutului Clinic Fundeni, mai precizează şi faptul că decesul actorului nu a survenit în urma unei intervenţii chirurgicale. din această informaţie se poate deduce faptul că George Alexandru a fost doborât de o afecţiune cronică, pancreatită sau o altă boală gravă a ficatului putând fi una dintre ele. Reprezentanţii Teatrului Nottara, locul unde popularul artist era angajat, au declarat că era internat de mai multă vreme în spital.