Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, a murit la 54 de ani

Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, a încetat din viață, sâmbătă, la vârsta de 54 de ani. Artistul suferea de mai mulți ani de cancer.

"Colegul meu de trupa Leo Iorga a plecat spre o lume mai bună. Dumnezeu să-l ierte", a anunţat Adrian Ordean pe Facebook.

"Drum lin, tata! Te iubesc!", a scris fiul lui Leo Iorga, Edy, pe Facebook.

Vestea a fost anunţată şi de trupa Iris: "Ne va fi dor de tine, luptătorule, de vocea ta, de voinţa ta, de căldura ta... de tot. Drum lin, Leo Iorga!".

Adi Bărar, de la trupa Cargo, a scris: "Drum lin!"

Din 2011, Leo Iorga a fost supus pentru prima dată unei operaţii de îndepărtare a unei tumori la plâmân.

Boala a recidivat, localizându-se la cap, apoi a afectat din nou plămânul.

Artistul trecut prin mai multe operaţii şi le-a trecut cu încredere şi curaj, suportând efectele dureroase ale chimioterapiei, a încercat vaccinul cubanez şi a apelat şi la imunoterapie. Nimic din toate astea nu l-au ţinut departe de scenă şi de publicul care îl iubeşte, notează News.ro.

În ultimul timp, el a fost internat la Spitalul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitală.



Dragostea familiei şi a fanilor l-au determinat să meargă mai departe.
Pentru că Leo vrea să cânte, trăieşte pentru şi prin muzică: "Cât timp Dumnezeu mă va ţine pe pământ, vreau să cânt", spunea el.

Leo Iorga a avut o carieră de peste 30 de ani, făcând parte din trupele Cargo, Compact B, Pacifica, Schimbul 3, Pact by Leo Iorga & Adi Ordean. Vocea sa se identifică cu piesa "După ani şi ani", "Singur în noapte", "Să te gândeşti la mine", "Trenul pierdut" şi "Cine eşti tu oare?".


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.