Crudu rămâne la Antena 1: va fi asistenta lui Capatos alături de Bianca

Deşi a fost dată afară de la matinal, Daniela va rămâne în continuare la Antena 1. Aceasta va fi asistenta lui Dan Capatos, alături de Bianca Drăguşanu.
Deşi a fost dată afară de la matinal, Daniela va rămâne în continuare la Antena 1. Aceasta va fi asistenta lui Dan Capatos, alături de Bianca Drăguşanu.

Prezentatorul emisiunii "Un Show Pacatos" este dornic să-i ofere o şansă fostei asistente de la "Neaţa cu Răzvan si Dani", acceptând o nouă fată sexy în emisiune.

Daniela Crudu a părăsit "Neaţa cu Răzvan şi Dani", Dani Oţil anunţând încă din primele momente ale emisiunii de ieri de dimineaţă .

"Începând de astăzi colega noastră Daniela a decis alături de echipa de la "Neaţa", pentru a lăsa o imagine curată emisiunii şi brandului pe care l-am creat cu greu de ani de zile, să ne despărţim pe cale amiabilă să ne facă din mână şi să ne amintim împreună de momentele frumoasă pe care le găsim pe internet.

Ea va evolua pe alte scene, am înţeles că are câteva oferte de la colegii noştri sau de la alte entităţi din TV.
Rămâne pentru noi un copil super simpatic, cu care nu am putut să ne înţelegem pentru că de aceea am şi adus-o aici. A dat valoare, un plus, meseriei de vecină, poate cea mai bună din ţară, şi peste toate rămâne cea mai vecină dintre vecine şi cea mai asistentă dintre asistente”
, a mai menţionat Dani în cadrul emisiunii de astăzi dimineaţă.

Răzvan, colegul de emisiune al lui Dani s-a abţinut de la orice comentariu legat de plecarea Danielei.