Scandal Regal. Iubita secretă a Prinţului Nicolae a născut o fetiţă. Gânduri de mamă!

Nicoleta Cârjan a relatat pe blogul său cum a decurs naşterea, prin ce peripeţii a trecut şi cum a luat decizia de a păstra copilul, deşi partenerul ei i-a spus că vor suferi toţi trei dacă nu va face avort
Nicoleta Cârjan, 28 de ani, femeia cu care Prinţul Nicolae a avut o aventură, a născut o fetiţă. Activista de mediu scrie pe blogul său cum a decurs naşterea şi cât de fericită e că a păstrat copilul.
Această relaţie l-a costat pe Prinţul Nicolae titlul de moştenitor al Casei Regale a României şi toate pierderile materiale ce decurg de aici.
”Au trecut șase zile de când în viața mea a apărut Iris Anna, fetița pe care am purtat-o cu drag în pântece timp de 38 de săptămâni.
Fericirea e maximă, dar gândurile și visele despre cum a decurs nașterea încă mă urmăresc așa că le împărtășesc cu voi. Am avut o sarcină foarte ușoară, fără grețuri, fără dureri, fără modificări de stare psihică accentuate, fără oboseală, fără picioare umflate, fără anomalii sau probleme descoperite la analize și ecografii.
În toată perioada asta am citit foarte mult și mi-am făcut planul de naștere: naturală, fără inducere, fără intervenții medicamentoase, în apă, deci fără anestezie epidurală, ora magică. Am ales o clinică recunoscută pentru promovarea nașterii cu blândețe, mi-am comunicat intențiile medicului și am stat relaxată, convinsă fiind că totul va decurge perfect în jurul datei de 24 februarie, termenul la care împlineam 40 de săptămâni”, a scris Nicoleta pe blogul său Spirala Colorată.