Fenomen paranormal la comemorarea victimelor atacului din Orlando: Ceva uluitor a apărut pe cer!

Un fenomen paranormal s-a petrecut în timp ce erau rostite numele celor 49 de victime ale atacului terorist din Orlando.

Luni a avut loc o comemorare a celor 49 de persoane care au fost ucise în atacul terorist din clubul Pulse, din Orlando, Florida. O fotografă a surprins atunci ceva neaşteptat. Iniţial, nici ea nu şi-a dat seama ce anume a pozat: un cârd de păsări tocmai apăruse pe cer tocmai când erau rostite numele celor 49 de victime. Femeia a pozat păsările, apoi, intrigată, le-a numărat, şi a avut un şoc când a realizat câte erau: 49 de păsări, tot atâtea câţi oameni au murit în atacul terorist!

"Le-am arătat atunci poza tuturor şi au început toţi să le numere.

Toţi am fost uimiţi", a povestit femeia citată de CNN. Ea a mai spus că între momentele în care erau rostite numele victimelor se lăsa o linişte apăsătoare. La un moment dat, asemenea multora dintre cei prezenţi, ea a observat păsările. "Am avut un sentiment de linişte când le-am văzut", a spus femeia.

Un purtător de cuvânt al Dr. Phillips Performing Arts Center, locul în care s-a ţinut slujba de pomenire, a declarat că păsările nu au fost eliberate în cadrul ceremoniei.
Potrivit CNN, o altă slujbă a avut loc la distanţă de aproximativ 80 de kilometri, în Lakeland, Florida, iar acolo au fost într-adevăr eliberate 49 de porumbei. Însă în fotografie apar nişte păsări negre, aşadar nu se ştie de unde au apărut acestea.

Fotografa, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, a spus că e mai bine ca oamenii să se gândească la victimele tragediei. "Nu contează cine a făcut poza, important e ce reprezintă ea.
Fie ca toţi cei care s-au dus să-şi găsească liniştea şi pacea",
a spus ea.

Femeia a postat imaginea pe Facebook, iar aceasta a fost distribuită rapid, devenind virală. "Erau 49 de păsări, prieteni. Cei căzuţi au fost cu noi", a scris ea.

Câţiva dintre cei care au comentat pe pagina sa de Facebook au scris că au văzut şi ei fenomenul inexplicabil. "Am observat şi eu aceste păsări şi i-am zis nepotului meu să se uite şi el", a menţionat cineva.
"Toţi suntem îngeri, dar cu o aripă. Putem zbura doar dacă o primim şi pe cealaltă", a scris o altă persoană.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.