Delia, atacată pentru că a cântat „The Day We Die“

Prezentă la concertul caritabil organizat pentru ajutorarea victimelor tragediei din Colectiv, vedeta a interpretat piesa trupei Goodbye to Gravity.

Delia Matache a participat miercuri noapte, la concertul caritabil organizat într-un club din Bucureşti. Artista a cântat piesa "The Day We Die", însă gestul ei nu a fost pe placul tuturor, scrie Libertatea. Mulți i-au apreciat gestul, dar au existat și protestatari care au acuzat-o că s-ar folosi de tragedia componenților trupei pentru a-și face reclamă.

Delia s-a supărat pentru că gestul ei a fost interpretat greşit și a ripostat.

"Decid să îți răspund din furie. O furie provenită din neinformarea oamenilor care aruncă cu pietre fără să știe. Eu, ființă lacomă și perfidă? Mi-am anulat toate concertele, mi-am ajutat atât financiar, cât și moral prietenii și oamenii care au avut atâta nevoie, zilele astea, am donat și către fundații. Cunosc, am cunoscut oameni care au fost acolo. Am fost ieri la marș, probabil o să ies și azi", a spus cântăreaţa.

"Nu consider că am nevoue de metode alternative de promovare în momentul de față.
Am decis să fac asta în memoria sufletelor care nu mai sunt, a celor care se luptă acum pentru viață, a celor care suferă. E doar un omagiu adus celor întâmplate. Și am făcut asta în modul pe care-l stăpânesc cel mai bine"
, a mai spus Delia.