Cum a reacţionat Hillary Clinton înainte de instalarea lui Trump în funcţia de preşedinte al SUA - VIDEO

Hillary Clinton, care a pierdut scrutinul prezidenţial în competiţia cu Donald Trump, a suferit vizibil înaintea ceremoniei de instalare a noului preşedinte al SUA. Pe chipul ei se putea citi dezamăgirea înfrângerii.

Ceremonia formală de instalare a preşedintelui şi vicepreşedintelui Statelor Unite a avut loc la sediul Congresului american din Washington.

Înainte ca Donald Trump să depună în scurt timp jurământul de învestitură, Hillary Clinton, care a pierdut scrutinul prezidenţial în competiţia cu Donald Trump, a elogiat "democraţia" şi "valorile" Statelor Unite, în contextul ceremoniei de învestire a noului preşedinte.

"Sunt astăzi aici pentru a onora democraţia şi valorile noastre persistente.

Nu voi înceta niciodată să cred în ţara noastră şi în viitorul ei", a transmis Hillary Clinton prin Twitter.

În imaginile înregistrate înaintea ceremoniei la care a participat alături de soţul ei, Bill Clinton, se poate vedea că Hillary Clinton încă mai suferă după eşecul înregistrat în alegerile prezidenţiale şi a făcut eforturi mari pentru a-şi stăpâni emoţiile.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.