Angela Gheorghiu o atacă violent pe Alina Cojocaru într-o postare pe Facebook

Invidia Angelei Gheorghiu pe succesul înregistrat de Alina Cojocaru şi Johan Kobborg la opera din Bucureşti a făcut-o să-şi piardă cumpătul. În spatele naţionaliştilor se află celebra solistă care vrea să controleze instituţia

Angela Gheorghiu este o soprană talentată şi celebră, dar în viaţa de zi cu zi este recunoscută ca având o personalitate conflictuală. De-a lungul carierei a fost implicată în mai multe scandaluri şi e destul de dificil pentru cineva să o ia în serios când vine vorba de destinul unei instituţii de cultură. Vedeta a atacat-o violent pe balerina Alina Cojocaru, mânată fiind de invidia profesională, neacceptând ca o altă româncă să aibă un succes mai mare ca al ei.
Johan Kobborg, partenereul Alinei, îşi înaintase demisia, cei de la Ministerul Culturii l-au adus înapoi nu de plăcere, dar în săptămâna în care a fost plecat, Opera Naţională s-a blocat, mai multe spectacole au fost anulate, un festival scos de pe afiş, plus pericolul de a pierde un corp de balet profesionist şi valoros şi drepturile de reprezentare pentru mai multe producţii muzicale.

Ministrul Vlad Alexandrescu a realizat că poate pierde găina cu ouăle de aur pentru că pur şi simplu Alina Cojocaru şi Johan Kobborg au influenţă, pot aduce spectacole noi, atrag artişti valoroşi din toată lumea şi, efectiv, umplu sălile, fac bani. Cumva, prin profesionalismul lor, au reuşit să se facă iubiţi de public, să-şi găsească susţinători, iar cei care au fost în ultima vreme la operă, au putut sesiza schimbările.
Opera Naţională Bucureşti a devenit o instituţie vie, iubită de public.

Citeşte şi: Alina Cojocaru s-a întâlnit cu Dacian Cioloş