Andreea Bălan e în doliu: Bunica ei a murit

Bătrâna se afla de joi în comă, după ce în urmă cu câteva zile suferise un atac cerebral, iar în cursul zilei de miercuri a fost operată. Ea s-a stins din viaţă vineri dimineaţa.

Aflată în vacanţă în Statele Unite, Andreea nu s-a putut bucura de clipele petrecute cu iubitul său. Potrivit postului Antena Stars, citat de Click!, familia artistei a sunat-o pentru a-i da vestea tristă.

Săptămâna trecută, Andreea a vizitat-o pe bunica sa, în vârstă de 83 de ani, la spital, pentru a-şi lua rămas bun. A fost ultima zi în care a văzut-o pe mamaia Ivanca în viaţă, scrie Click!.

Andreea a postat apoi pe Facebook un mesaj de rămas bun pentru bunica ei, înainte de a pleca din ţară: "Când doctorul îţi spune că bunica ta iubită nu mai are nicio şansă, nu ştii cum să reacţionezi.

Cum să mă împac cu gândul că e doar o chestiune de timp, de zile. Te iubesc mamaia mea scumpa, m-ai crescut şi mi-ai făcut copilăria superbă! Sufăr şi nu vreau să cred că azi e ziua în care mi-am luat rămas bun!Mereu vei fi în sufletul meu!", a scris cântăreața.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.