"Ingeri adolescenti - Cum sa gasesti linistea in anii furtunosi ai adolescentei", de Dr. Stephen Briers & Sacha Baveystock

Ai acasa un adolescent cu care nu te mai intelegeti? Se trezeste tarziu, chiuleste de la scoala, a intrat intr-o gasca dubioasa, iti ia bani din portofel sau a inceput sa bea? Nu esti singura care trece prin asta. Mai toti parintii de adolescenti se confrunta cu probleme dintre cele mai diverse.

Pornind de la o faimoasa emisiune de televiziune difuzata de BBC, dr. Stephen Briers si Sacha Baveystock au scris "Ingeri adolescenti" pentru a veni in intampinarea parintilor disperati de relatia tot mai dificila cu copiii lor.

Autorii iti pun la dispozitie un minighid de "orientare" pe marea furtunoasa a adolescentei.

Astfel, vei putea afla prin ce schimbari fizice si mentale trece adolescentul, vei intelege felul in care reactiile tale pot agrava comportamentul lui si vei gasi, totodata, strategii prin care vei ajuta copiii adolescenti sa obtina ceea ce vor in moduri mai putin distructive.

La fel de important, autorii atrag atentia asupra situatiilor in care este mai bine sa tragi linie si sa nu faci concesii mai mult decat este cazul, respectandu-ti demnitatea de parinte.

Pentru ca toti ne nastem, crestem, ne indragostim, ne casatorim, iubim, inselam, facem copii, divortam, plangem, uitam si iertam.
Pentru ca suntem singuri sau impreuna, pentru ca suntem parinti sau copii, pentru ca ne pasa de cine suntem, de cei din jur, si mai ales pentru ca fiecare  dintre noi are o familie pe care o iubeste si vrea sa o protejeze.

"Ingeri adolescenti - Cum sa gasesti linistea in anii furtunosi ai adolescentei" este o colectie intima de sfaturi, probleme si solutii pentru fiecare membru al familiei.

Poti achizitiona cartea "Ingeri adolescenti - Cum sa gasesti linistea in anii furtunosi ai adolescentei", aparuta in 2008, la Editura Curtea Veche, la pretul de 17 lei.