YKK Romania a participat in premiera la BIFE-SIM 2016

Cunoscutul producator mondial de fermoare YKK, prin YKK Romania a participat in premiera la editia din acest an a BIFE-SIM, desfasurat la Bucuresti, in perioada 14-18 septembrie 2016. Cu acest prilej vizitatorii si expozantii au avut ocazia sa descopere utilizari inovatoare si revolutionare a fermoarelor YKK.

Dupa multi ani de experienta, studii si cercetare, YKK reuseste sa livreze nu doar produse functionale, dar si produse care adauga valoare si estetica mobilierului, a decoratiunilor de interior si exterior si ridica la un nivel superior designul de obiect.

Reprezentantii YKK au fost prezenti la Standul 15, din pavilionul C6, pentru a discuta cu specialistii  din domeniul productiei si designului de mobilier si pentru a ilustra imbunatirile pe care le pot aduce fermoarele in designul de interior si in arhitectura.

De aceea, in amenajarea inovativ-minimalista, foarte moderna, all white cu accente colorate de plexiglas a standului YKK au fost incluse, in premiera absoluta, cateva piese de mobilier care au folosit  fermoarul ca element functional dar si decorativ, piese create special pentru acest targ.

Prima participare a YKK Romania la BIFE a insemnat totodata o multitudine de intalniri cu expozantii firmelor producatoare de mobilier si cu designeri dar si cu potentiali noi colaboratori din segmentul de design interior si design de obiect.