Noutate de primăvară în București Mall: magazinul brandului românesc Anna Cori

Începând din 19 mai, București Mall, primul centru comercial modern din România, găzduiește un nou magazin destinat fashionistelor: concept store-ul brandului românesc de încălțăminte și marochinărie ANNA CORI.

Cu o suprafata de 115 mp, magazinul modern și elegant situat la parter introduce clienţii în universul sofisticat al pantofilor şi genţilor ANNA CORI și oferă soluții pentru toate tipurile de ținute: de business, de sport sau casual.

Noul magazin este cea de-a 31-a unitate deţinută sub brandul ANNA CORI. Clienții vor putea descoperi aici colecția de primăvară - vară 2017 a brandului și vor putea beneficia de o reducere cu 20% a prețurilor la toate produsele acesteia.

Reducerea este valabilă in primele 3 zile de la deschidere.

Anul acesta, Fabrica de încălţăminte şi marochinărie DENIS, creatoarea brand-ului ANNA CORI, aniversează douăzeci şi şapte de ani de prezenţă pe piaţa industriei de profil din România, iar inaugurarea magazinului din Bucureşti Mall vine ca o încununare a succesului pe care producătorul român l-a avut în toţi aceşti ani.