La Femme -chic&trendy împlineşte 13 ani

La Femme-chic&trendy sărbătoreşte 13 ani de existentă. "Pe 1 decembrie 1997, am deschis pe Calea Victoriei, primul magazin. În prezent, reţeaua La Femme-chic&trendy, deţinută de TEX-As Group numără opt locaţii: cinci în Bucureşti, două în Piteşti şi unul în Constanţa”, spune Magda Trandafirescu, Director General Tex-As Group. "Anul acesta am lansat www.lafemme.ro. Un magazin online pentru doamnele care preferă să-şi facă cumpărăturile din faţă computerului”, adaugă ea.

La Femme-chic&trendy nu mai înseamnă exclusiv haine de damă.
Oferta brandului s-a diversificat cu accesorii şi încălţăminte de sezon. A«  Ţinem cont de ceea ce se întâmplă pe piaţă de retail. Ne întâmpinăm clienţii cu preţuri mai mici, dar şi cu promoţii. La fiecare două săptămâni, un produs sau o gamă de produse se vând cu o reducere de până la 40%”, mărturiseşte Magda Trandafirescu.

La Femme-chic&trendy aniversează cei 13 ani de existentă printr-o promoţie în mediul virtual.
Un click pe www.lafemme.ro îţi aduce o reducere de 20%. Doar pentru că doamnele să poată fi  chic!  

13 ani de La Femme-chic&trendy înseamnă preţuri speciale în toate magazinele reţelei din Bucureşti (AFI Palace Cotroceni, Centrele Comerciale Feeria şi Orhideea, Calea Victoriei nr.16-20 şi str. J.L. Calderon nr.1-5), Piteşti (Jupiter City, Calea Bucureşti, nr.1) şi Constanţa (Centrul Comercial Tomis).
Nu uită că îi poţi vedea online şi pe www.lafemme.ro