Deichmann: 5 ani, 50 de magazine!

Halle Berry este de parere ca pantofii sunt o expresie a personalitatii. Ei tradeaza multe despre cea care ii poarta. Cand coafura si pantofii se potrivesc, se potriveste si restul. Toate femeile pasionate de moda stiu ca o pereche de pantofi bine aleasa poate fi piesa de rezistenta a garderobei si ca poate pune acel „Je Ne Sais Quoi” chiar si intr-o tinuta banala.

Halle Berry este de parere ca pantofii sunt  o expresie a personalitatii. Ei tradeaza multe despre cea care ii poarta. Cand coafura si pantofii se potrivesc, se potriveste si restul. Toate femeile pasionate de moda stiu ca o pereche de pantofi bine aleasa poate fi piesa de rezistenta a garderobei si ca poate pune acel „Je Ne Sais Quoi” chiar si intr-o tinuta banala.

La Deichmann gasesti expuse in raft ultimele trenduri in materie de incaltaminte, asemanatoare cu modelele apărute pe podiumuri,  în colecţiile de primavară - vara  2012 ale celor mai celebri designeri, toate la preturi accesibile.

Pantofii cu platformă, toc subţire, toc bloc, sau sandale cu talpă ortopedică cu împletituri – noi iti intelegem dorinta de a avea cate o pereche din fiecare. Cu preturile noastre avantajoase si oferta de modele diverse pe care o propunem, poti achizitiona cate o pereche de pantofi pe care sa o asortezi la fiecare tinuta pe care o porti. 

La implinirea a 5 ani de prezenta pe piata din Romania, Deichmann, cel mai mare retailer de incaltaminte din Europa, sarbatoreste prin deschiderea magazinului cu numarul 50, in Centrul Comercial Liberty Center din Bucuresti.