Colectii limitate de tricouri - The Stories of O.

The Stories of O. are placerea sa va anunte ca de cateva ori pe an, va lansa cate o capsula de tricouri cu O. Iar prima editie a tricourilor lui O. va aparea chiar acum, in decembrie, just in time for Christmas.

"Totul a pornit dintr-o joaca, impreuna cu Marina Moldovan de la Skin Deep. Pentru ca O. este indragostit de povesti, m-am gandit ca ele pot fi spuse si prin intermediul unor jocuri de cuvinte care sa se invarta in jurul literei O. I-am povestit Marinei ideea, i-a placut si totul s-a intamplat foarte repede", spune O.

Primul tricou din seria The Stories of O.

&  Skin Deep este pe un tipar original realizat de Marina Moldovan si cu caligrafia ei. El va fi lansat in data de 4 decembrie, chiar inainte de Mos Nicolae si de Craciun, cu un mesaj perfect de sezon, si cu O. incorporat: O. BRAD FRUMOS. Este luna cadourilor, asa ca tricoul lui O. apare la momentul potrivit pentru a va veni in ajutor.

Capsula in editie limitata va fi disponibila pe Molecule-f,  online si in Concept Store-ul din Promenada, dar si pe site-ul Skin Deep: http://touchskindeep.com/, la pretul de 190 de lei.
Tricourile sunt manufacturate din bumbac si sunt unisex, cu marimi de la XS si pana la L, in variantele de nuanta alb, gri si negru.