Colectia “Kids” by Marina Moldovan

“Kids” e melancolia anilor ‘90 cu liniștea lor inocentă și greșeli stilistice, atât de dragi mie acum - asocieri vestimentare nefericite  și naïve care practic nu puneau în evidență nimic.“Kids” e o colecție de piese inspirate de anii 90, ce cuprinde tricouri din bumbac imprimat, costume de baie și bijuterii create în asociere cu Andreea Mogoșanu, Moogu Contemporary Jewellery.

Ma gândesc la copilărie.

Eram tunsă scurt și foarte dornică (desigur) să fiu prințesă, balerină sau măcar sirenă. Mă întreb de ce.Aveam cel mai tare costum de înot imprimat în relief cu simboluri de vara și accente neon, probabil o copie infidelă Nike. Mama avea unul turcoaz, cu de palmieri colorați – al doilea cel mai tare costum de pe fața Pământului. Vara mergeam la piscină sub Tâmpa, iarna la patinoar - în același loc.
Acum beau cafea pe terasă la Agrement. Piscina și patinoarul sunt tot acolo. Mergeam în parc și căutam tertipuri să stau cat mai mult la leagăne. E totul acolo, cu alți copii, care se uită pe tablete.Acum ma sui în taxi, spun adresa și deschid telefonul. Nu văd în stânga și în dreapta.
“ spune designerul Marina Moldovan.

Piesele sunt disponibile în magazinele virtuale touchskindeep.com, molecule-f.com, moogushop.com și la magazinul conceptual Molecule F Concept Store.