Un look impecabil, chiar și pe timp de ploaie

O coafură care să reziste în ciuda vremii neprietenoase – iată provocarea sezonului rece. Ploile îți pot distruge coafura imediat așa că este important să știi cum poți combate efectele umezelii asupra podoabei capilare.
În sezonul rece, mai ales dacă ai părul degradat ori cu tendința de electrizare, crema pentru netezire poate fi un aliat de încredere. Un astfel de produs hidratează în profunzime firul de păr și creează o peliculă cu rol protector împotriva umidității din aer.

Rolul acestui produs de styling? Să ofere definire și netezire firului de păr și să evite electrizarea lui. Cum o alegi? Cu grijă și urmând sfatul specialistului.
Crema pentru netezire SP Satin Polish este un produs special creat pentru a finisa coafura și a o păstra intactă în ciuda influențelor externe. Cum se întâmplă asta? Prin

închiderea cuticulelor firului de păr.

          Crema pentru netezire SP Satin Polish are la bază un complex de polimeri de netezire capabili să completeze golurile. Aceștia formează o barieră protectoare în  jurul firului de păr, ce permite reflectarea luminii și au efect anti-frizz.
Rezultatul este o finisare elegantă și un luciu perlat!

SP Satin Polish: 77 RON