Kit regenerare Gerovital Plant Tratament pentru par

Iti amintesti cu drag de nisipul care iti gadila talpile si de stralucirea soarelui din vara ce tocmai a trecut. Aceste ganduri sunt singurele care te binedispun atunci cand, privind in oglinda, observi ca parul tau este tern si lipsit de viata.

Problema este ca, desi tu te-ai distrat pe malul marii, expunerea prelungita la razele soarelui, dar si poluarea din orase poate sa afecteze in mod serios sanatatea parului tau. Solutia salvatoare pentru parul tau deteriorat este sa actionezi rapid si sa folosesti cu regularitate un tratament pentru par, cum este cel oferit de kitul de regenerare Gerovital Plant Tratament de la Farmec.

Acest tratament de refacere a firului de par imbina traditia cu elementele de noutate, combinand in formula sa compusi activi moderni precum petroleum cu ingrediente traditionale, vitamine si extracte naturale din brusture, mesteacan, salvie si rozmarin.



Lotiunea regeneranta Gerovital Plant Tratament stimuleaza circulatia sanguina la nivelul scalpului si ajuta astfel parul sa creasca mai puternic si mai sanatos. Produsul actioneaza asupra firului de par chiar de la radacina, hranindu-l si hidratandu-l. Pentru rezultate optime si eficienta sporita a tratamentului, se recomanda ca lotiunea sa fie folosita impreuna cu samponul regenerant Gerovital Plant Tratament.

Acesta se bazeaza pe puterea keratinei, un constituent natural esential al firului de par, responsabil pentru refacerea acestuia in profunzime.
Samponul curata bland, protejand scalpul de iritatii si revitalizeaza parul obosit.

Pe langa aceste doua produse, kitul de regenerare include si o mostra a mastii pentru par degradat din aceeasi gama Gerovital Plant Tratament. Aceasta masca are un efect intensiv hranitor si reface firul de par deteriorat si fragil.

Kitul este disponibil in marile retele de distributie la pretul recomandat de 28 de lei.