"De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda?" - Audio book

Nu-i asa, doamnelor, ca va suparati cand partenerul se uita la televizor in loc sa raspunda la intrebari? Nu-i asa, domnilor, ca sunteti agasati de palavrageala "fara sens"...

Nu-i asa, doamnelor, ca va suparati cand partenerul se uita la televizor in loc sa raspunda la intrebari? Nu-i asa, domnilor, ca sunteti agasati de palavrageala "fara sens" a partenerei? Autorii acestei carti si-au propus sa prezinte unui public larg motivele pentru care barbatii si femeile gandesc diferit si ce este de facut in aceasta privinta.

Totul porneste de la prezentarea ultimelor descoperiri in domeniile cercetarii asupra creierului, biologiei evolutioniste, geneticii, psihologiei si schimbarilor sociale. Rezultatul este o privire revelatoare, uneori socanta, asupra teritoriului de lupta trasat intre sexe. Afla diferentele de gandire dintre barbati si femei. Odata ce vei invata secretele celuilalt, nu vei mai cadea niciodata in capcana reprosurilor si a mustrarilor de constiinta.

Acum poti beneficia de sfaturile sotilor Pease in persoana: "De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda" ("Why Men Don't Listen and Women Can't Read Maps") - primul audiobook in formula integrala de pe piata, realizat dupa scenariul original aprobat de autori.

Poti cumpara cartea audio "De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda?", de Allan Pease si Barbara Pease, aparuta la editura Curtea Veche, din librarii la pretul de 34 Ron.