Ştefan Hruşcă aniversează 25 de ani de colinde printr-un turneu naţional

Cele mai frumoase colinde vor încălzi din nou inimile românilor: Ştefan Hruşcă revine acasă, de pe meleaguri indepărtate, pentru un turneu aniversar!
 În perioada noiembrie – decembrie, vocea care întregeşte de un sfert de veac magia sărbătorilor de iarnă, se va face auzită de-a lungul şi de-a latul ţării şi va bucura ascultătorii de pretutindeni cu acordurile mângâietorare ale colindelor tradiţionale româneşti.

Bucureştenii vor primi nepreţuitul dar muzical  pe 19 decembrie, la Sala Mare a Teatrului Naţional.  Cei prezenţi la întâlnirea cu îndrăgitul colindător maramureşean vor avea ocazia să asculte, pe parcursul a două ore melodii precum “Florile Dalbe”, “Trei Păstori”,  “Afară ninge liniştit”, “Linu-i lin”, “Sfântă-i sara de Crăciun” şi “Ziurel de ziuă”.

Primele date confirmate pentru spectacolele din ţară sunt următoarele:

15 decembrie – Craiova, Teatrul Naţional

16 decembrie – Braşov, Sala Patria

18 decembrie – Cluj Napoca, Casa de Cultură a Studenţilor

21 decembrie – Timişoara, Opera Româna

24 decembrie – Iaşi, Teatrul Naţional

Cântate mereu cu aceeaşi sensibilitate, colindele interpretate de Stefan Hruşcă şi-au dobândit statutul de veritabilă tradiţie autohtonă a sărbătorilor de iarnă.
Concertele se numără printre cele mai longevive evenimente reiterante, de pe piaţa din România: inaugurată în anul 1991 seria concertelor de Crăciun susţinute de Ştefan Hruşcă va fi pusă în scenă pentru a XXV-a oară consecutiv  în acest an. Momentul va fi marcat printr-un playlist format din cele mai îndrăgite colinde, aduse în faţa publicului de-a lungul vremii de cantautorul originar din inima Maramureşului. 

Despre seria de concerte de colinde cu care  încântă de 25 de ani publicul, Stefan Hruşcă a spus: “înseamnă mult pentru mine acest sfert de veac şi le mulţumesc tuturor celor care, venind alături de mine, an de an, m-au ajutat să duc mai departe această tradiţie ce luminează Sfintele Sărbători ale Crăciunului.

Aşadar, nu pierdeţi o întâlnire de suflet, ce pune la loc de cinste colindul tradiţional, interpretat în cea mai sinceră şi autentică formă a sa.

Bilete pentru concertul aniversar din Bucureşti  se găsesc la casa de bilete a Teatrului Naţional şi online pe mystage.ro, startickets,ro, bilete.ro şi blt.ro. Pentru spectacolele din ţara biletele sunt disponibile la sala de spectacol şi online pe startickets.ro şi bilete.ro