DJ Wanda, apariție uluitoare la piscină înainte de nuntă

DJ Wanda a oferit o apariție de neuitat zilele trecute la un eveniment exclusivist unde a pus muzică.

Nonconformista vedetă și-a făcut apariția la pupitru în outfituri spectaculoase care au atras toate privirile.

Mai întâi și-a făcut apariția într-un costum de baie întreg, cu centură roșie în talie, pantofi sport roșii și șosete verde fluorescent.

În a doua sesiune de muzică, vedeta a purtat o vestimentație extrem de culorată și o coafură ce duce cu gândul la renumita Amy Winehouse. Outfitul a fost compus din body animal print, fustă turquoise cu nori imprimați, curea roz, saboți din piele întoarsă stilizați cu volane și șosete verde fluorescent.

Aparițiile spectaculoase i-au făcut pe mulți din cei care au cumpărat bilete pentru a participa la eveniment să o filmeze și să își dorească să aibă o fotografie alături de ea pentru a le posta pe paginile lor de socializare.

La evenimentele de la hotelul de lux din București a fost prezent și viitorul soț al vedetei, Karl, cu care vedeta se va căsători în curând. Acesta a văzut astfel impactul impresionant pe care Wanda îl are în rândul publicului la evenimentele unde este invitată să pună muzică.

Show-ul de la București a fost ultimul din țară susținut de vedetă înainte de nunta ce va avea loc în Londra, orașul în care aceasta locuiește alături de Karl de aproape un an.