Andreea Dragu, Alexandru Arnăutu, Catarina Sandu și Mano Botond Raduly, din echipa Despot, vor lua cu asalt scena în cel de-al doilea show live Vocea României!

Mai sunt numai două zile până la cel de-al doilea show live Vocea României! Emoțiile și tensiunea cresc, iar antrenorii își pregătesc concurenții pentru un spectacol de neuitat.

Andreea Dragu, Alexandru Arnăutu, Catarina Sandu și Mano Botond Raduly, din echipa Despot, vor lua cu asalt scena vinerea aceasta și vor face tot posibilul să încânte publicul cu reprezentațiile lor.

Andreea Dragu este din Constanța și s-a înscris la Vocea României deoarece muzica este cea mai mare pasiune a sa. A început să cânte la cinci ani, iar talentul i-a fost imediat recunoscut de părinți, care au înscris-o la cursuri de canto. A debutat pe scenă la șapte ani și de atunci a avut câteva spectacole importante cu artiști din România.

Andreea a absolvit Școala Populară de Arte și își dorește să studieze psihologia.

Alexandru Arnăutu este din Iași și este stand-up comediant. Cântă de când era mic, iar talentul îl moștenește de la tatăl său. În 2007 a avut primul lui show de stand-up comedy, iar patru ani mai târziu a început să aibă turnee prin țară. Alexandru este autodidact și a învățat să cânte la chitară și tobe. De-a lungul timpului, a participat cu trupa sa la festivaluri de rock, motor fest-uri, dar și la alte evenimente de acest gen.

Catarina Sandu vine din Chișinău.
A început să cânte la vioară la opt ani, a continuat cu pianul, iar canto face de trei ani. A avut numeroase concerte cu trupa de cover-uri din care face parte, iar anul acesta a avut ocazia să participe la Eurovision la Kiev ca backing vocal. Catarina este studentă la Conservator în Chișinău și toate activitățile ei sunt legate de muzică.

Botond Raduly este din Sfântul Gheorghe și i se spune Mano, ceea ce înseamnă „micuț„. Întotdeauna a fost rușinos, nu socializează foarte mult, însă atunci când este pe scenă se schimbă complet situația.
În clasa a cincea, când a intrat la secția trompetă, era frustrat de atmosfera nouă și de faptul că ceilalți colegi studiau muzica de mici, iar el se simțea inferior. De când a intrat într-o trupă de rock a scăpat de complexe și s-a axat doar pe ceea ce iubește să facă.

Vineri, românii își pot alege preferații atât prin sms, la numărul 1200 (număr disponibil în toate rețelele de telefonie mobilă, costul unui mesaj fiind de 1.19 euro inclusiv TVA), cat și online, gratuit, pe site-ul Vocea României.
Orice utilizator poate vota online o data/ sesiunea de vot, prin login cu pagina de Facebook, sau prin sms de maximum zece ori.

Intervalul de timp în care se poate vota este reprezentat de o sesiune delimitată de anunțurile START VOT – STOP VOT din cadrul fiecărei ediții live.