Îngrijirea hainelor la standardele industriei de frumusețe

Hainele sunt o parte importantă a imaginii și personalității noastre. Le îngrijim la fel cum ne îngrijim pielea, părul sau corpul. Silan Soft & Oils oferă o îngrijire fascinantă, printr-o formulă nouă cu uleiuri preţioase parfumate, în trei variante. Inpirat din ultimele tendințe din industria frumuseții, noua gamă de balsamuri de la Silan face țesăturile hainelor mai fine, fiind o garanție că acestea sunt îngrijite cu fiecare spălare.

Formula inovatoare a noului Silan Soft & Oils cu uleiuri prețioase parfumate oferă îngrijire şi răsfaţ hainelor tale cu fiecare spălare, făcând  texturile mai moi și fine, având un parfum care durează mai mult, garantând astfel o delectare a simțurilor cu fiecare purtare. Ingredientele de înaltă calitate sunt exclusiv folosite în binecunoscutele game Silan de la Henkel.


Cu cele trei variante de parfum disponibile, Silan Soft & Oils va face hainele pe cât de fine, pe atât de seducătoare.

Gama premium va putea fi recunoscută după cele trei culori – auriu, albastru și violet – într-o sticlă cu un design deosebit de atractiv, transparent, cu linii moderne care pun în evidență lichidul transparent și te duc automat cu gândul la momente de răsfăț nu doar pentru hainele tale, dar și pentru tine.
Silan Soft & Oils Gold captivează printr-un parfum natural cu note florale în combinații prețioase – un parfum floral elegant cu note lemnoase, mosc și vanilie ce te invită să explorezi lumea captivantă a Silan Soft & Oils.


Silan Soft & Oils Blue îți delectează simțurile cu un parfum surprinzător de proaspăt, o efervescență de note predominant fructate de piersici, flori albe, trandafiri, echilibrate de note lemnoase și mosc care vor asigura un parfum seducător.
Silan Soft & Oils Violet surprinde prin parfumul fructat discret, cu mirosul catifelat al violetelor și alte note florale proaspete, energizat de parfumul piersicilor, cu note secundare de lemn, condimente și mosc care vor învălui hainele cu fiecare spălare.



Gama este disponibilă începând cu februarie 2016 în magazinele din România.

Prețuri recomandate: 750 ml: 8,5 lei ; 1,5 L: 14 lei