De 1 iunie, Promenada devine universul științei și creativității

Promenada sărbătorește Ziua Copilului prin știință și creativitate. Cei mici vor afla secretele celor mai trăznite experimente chimice, alături de Profesorul H și Savanții Trăzniți, apoi își vor testa creativitatea în cadrul atelierelor Creative Park by Canon. Cu ocazia Zilei Copilului, Promenada organizează pe 1 iunie o lecție de știință prin care copiii vor testa cele mai distractive experimente și reacții chimie și vor descoperi noi formule, alături de Profesorul H și Savanții Trăzniți, o echipă profesionistă specializată în organizarea de ateliere distractive și educative pentru cei mici, dezvoltate folosind principiile STEAM (Știință, Tehnologie, Inginerie, Arte și Matematică).



Alături de Profesorul H și Savanții Trăzniți, cei mici vor face experimente stiințifice nebănuite: vor afla tainele nisipurilor mișcătoare, vor descoperi formula pastei de dinți pentru elefanți și se vor întrece în a obține cel mai trăznit slime, o gelatină colorată care se poate modela. Evenimentul „O zi în Laboratorul Profesorului H” va avea loc între 11:00 și 13:00, pe terasa de la nivelul 2, în zona fântânii.

De ziua lor, copiii vor putea să-și testeze creativitatea, confecționând obiecte haioase la Atelierele „Creative Park by Canon”, organizate de Promenada între 11:00 și 15:00.
În cadrul workshop-urilor, cei mici vor putea crea de la felicitări pentru ocazii deosebite, calendare, rame personalizate și până la animale sălbatice. Atelierele se adresează copiilor între 3 și 11 ani, iar fiecare atelier are o durată de 30 de minute. Pentru a participa, copiii între 3 și 6 ani trebuie să fie însoțiți de părinți. Momentele frumoase vor fi surprinse în fotografii, pe care cei mici le vor primi la finalul evenimentului.