Bunatati de casa Cristina, un brand de tara 100% natural!

Ce bine ca exista pe undeva, prin Moldova, o gospodina desavarsita care stie sa prepare cea mai buna dulceata din lume! Numele ei este Cristina, iar magazinul cu bunatati este acesta www.bunatatidecasacristina.ro, pentru cine vrea sa le incerece si sa se bucure de mancaruri cu adevarat naturale.

Cristina Socea, o gospodina din orasul Piatra Neamt, pentru care mancarea naturala este sfanta.
Pe piata din Romania, Bunatatile de casa Cristina este o marca noua si cu un mare potential .Toti oamenii care au cumparat, sau cei care au  gustat produsele noastre sunt clienti fideli si doresc sa faca cunoscute mancarurile pe care noi le preparam cu suflet si cu ingrediente 100% naturale .

Oamenii au descoperit aceste bunatati  si sunt extrem de multumiti, mai ales ca respectam in totalitate retetele traditionale vechi, de peste 80 de ani”, spune Cristina.

Dulceturile si gemurile Cristinei din Piata Neamt, sunt preparate numai din fructe romanesti, nestropite.
Eu cred ca ca gemurile si dulceturile din marile magazine sunt doar de decor, trebuie evitat sa le consumam daca vrem sa nu ne imbolnavim. Toate sunt pline de conservanti si sunt preparete industrial. Pe site-ul nostru veti gasi in jur de 30 de produse printre care siropuri, muraturi si zacusca preparata din legume proaspete, copate, curatate si taiate manual, nicidecum date prin masina”, spune Cristina Socea.

Si inca ceva! Focul de lemne ne reprezinta. Cum toate produsele noastre se diferentiaza de altele prin retetele  traditionale vechi  ei bine, gustul lor este desavarsit pentru ca sunt preparate la cuptorul cu lemne. Nici o mancare in lumea acesta nu este mai buna de cat cea facuta la foc de lemne. Cand toate gospodinele au renuntat la aceasta practica din cauza muncii grele pe care o necesita, noi am descoperit o mare placere si nu putem renunta la gustul copilariei.