"Cum sa devii antreprenor - Dezvolta-ti propria afacere!", de Larry C. Farrell

Antreprenoriatul este cea mai sigura cale de a prospera intr-o lume nesigura, in continua schimbare. Reducerea numarului locurilor de munca este doar una dintre consecintele crizelor economice si, adesea, oameni care nu planificasera niciodata sa ajunga antreprenori aleg aceasta solutie pentru a depasi situatia de criza.

Cartea specialistului american in practici antreprenoriale Larry Farrell iti furnizeaza toate datele necesare pentru a-ti gestiona cu succes propria afacere si a-ti asigura, in acest fel, independenta financiara.

In plus, vei gasi aici exercitii aplicative si studii de caz celebre ale unor antreprenori plini de curaj si inspiratie, care au riscat si au reusit, precum Bill Gates, Walt Disney, Ed Penhoet, Michael Dell. Vei invata toate trucurile prin care iti poti transforma ideea intr-o mare afacere, iar termeni precum intocmirea planului de afaceri, alegerea pietei si a produselor, identificarea potentialilor clienti, testarea concurentei nu vor mai ascunde niciun secret.

Poti cumpara cartea "Cum sa devii antreprenor - Dezvolta-ti propria afacere!", de Larry C.
Farrell, (titlu original: "Getting Entrepreneurial! Creating and Growing Your Own Business in the 21st Century"), aparuta la Editura Curtea Veche in anul 2008, din librarii, la pretul de 38 lei.