Agenția Dăescu Borțun Olteanu comunică pentru complexul rezidențial Cosmopolis

Dăescu Borțun Olteanu își actualizează portofoliul de clienți din zona de retail și real-estate, comunicând pentru complexul rezidențial din nordul capitalei, Cosmopolis. Noul cont a intrat în portofoliul Dăescu Borțun Olteanu în urma organizării unui pitch de către Opus Land Development (compania de dezvoltare imobiliară a ansamblului rezidențial), proces care a avut loc în vara acestui an. Agenția va asigura servicii de consultanţă strategică, gestionarea relaţiei cu presa şi implementarea acţiunilor de comunicare.

„Suntem încântaţi să lucrăm alături de Cosmopolis și de această nouă provocare pe care o avem în real-estate.

Experiența agenţiei noastre, dobândită în ultimii ani în comunicarea pentru domeniul retail, atât în zona consumer, cât şi în cea corporate, ne ajută în atingerea obiectivelor de promovare a complexului și în diseminarea mesajelor către diferite publicuri ţintă.”, a declarat Tudor Dăescu, General Manager în cadrul Dăescu Borţun Olteanu.

Au fost multe puncte în care noi și Dăescu Borțun Olteanu ne-am intersectat. Strategia propusă a fost în concordanță cu perspectiva noastră privind planul de comunicare al Cosmopolis. Ne dorim să devenim prima opțiune în mintea consumatorilor atunci când vine vorba de alegerea unei locuințe și sunt convins că Dăescu Borțun Olteanu ne poate ajuta în acest sens.

Avem încredere în competența agenției în zona de real estate și mă bucur că vom lucra împreună.”, a declarat Ahmet Buyukhanli, CEO OPUS LAND DEVELOPMENT.

Cosmopolis este una dintre cele mai mari investiții imobiliare realizate în România, fiind amplasat în partea de nord-est a Bucureștiului. Început în anul 2007, proiectul imobiliar s-a dezvoltat treptat, ajungând să se transforme într-un adevărat oraş european, cu o comunitate care numără în prezent peste 4.500 de locuitori și care dispune de numeroase facilităţi chiar în interiorul complexului. În momentul de faţă, Cosmopolis se întinde pe o suprafaţă de 800.000 mp având finalizate peste 2.300 de apartamente și vile.

Investițiile în cadrul complexului rezidențial Cosmopolis s-au ridicat la aproximativ 280 de milioane de euro, buget alocat construcției de locuințe, infrastructurii, spațiilor comerciale și spațiilor verzi.

De asemenea, de la finalul lunii noiembrie, Cosmopolis va avea propriul strip mall, primul construit în România în cadrul unui complex rezidenţial. Planurile de viitor includ construcția a cel puțin 7.000 de locuințe noi, precum și dezvoltarea continuă a infrastructurii și a facilităților oferite. Managerul și agentul exclusiv Cosmpolis este Coldwell Banker România, una dintre cele mai mari companii de consultanță imobiliară din România după ultimele rezultate financiare oficiale.

Aceasta este și compania cu cea mai extinsă activitate pe segmentul rezidențial, fiind manager și agent exclusiv pentru peste 15 proiecte rezidențiale din Bucuresti și țară. Compania a vândut în 2015, direct de la dezvoltator, peste 1.500 de locuințe noi doar în București.