O noua Hyperclinica MedLife in Drumul Taberei

MedLife a inaugurat astazi cea de-a treia clinica de mari dimensiuni din Bucuresti: Hyperclinica MedLife Favorit, situata in Drumul Taberei. Anul acesta, MedLife a inaugurat Hyperclinica MedLife Unirii in Bucuresti, MedLab Cluj si Hyperclinica MedLife Timisoara.
"Cresterea sustinuta a numarului de pacienti MedLife din acest an a impulsionat ritmul de extindere in Bucuresti si in tara. Am ales Drumul Taberei, avand in vedere solicitarile clientilor nostri ce au sedii sau filiale in zona de vest a capitalei, dar si cererea crescuta pe segmentul de retail si numarul mare de locuitori din zona - peste 300.000 de persoane. Anul viitor vom continua extinderea si vom deschide inca o hyperclinica in Bucuresti pentru a acoperi cat mai bine nevoile locuitorilor capitalei," declara Mihail Marcu, presedinte MedLife.


Hyperclinica se intinde pe o suprafata de 1.000 de metri patrati si are 28 de cabinete medicale ce acopera specialitati medicale, precum: analize de laborator, imagistica, ORL, oftalmologie, dermatologie, ginecologie, pediatrie, psihologie, reumatologie, cardiologie, medicina interna, medicina muncii, etc. Personalul hyperclinicii este format din 60 de angajati, dintre care 37 sunt medici.