Mydocalm: secretul unei vieti active la orice varsta

Pentru durerile lombare, spondiloza, discopatiile, intinderile musculare exista acum Mydocalm, un nou medicament special dezvoltat pentru aceste tipuri de dureri.

Lansat de compania farmaceutica Richter Gedeon, Mydocalm actioneaza asupra spasmului muscular si a durerii, relaxand musculatura fara a avea insa un efect sedativ, fiind astfel indicat terapeutic mai ales persoanelor active.

Studiile efectuate de-a lungul a 30 de ani pe un esantion foarte mare de pacienti au evidentiat rapiditatea recuperarii in urma acestui tratament, o eficacitate superioara, precum si prevenirea cronicizarii acestor afectiuni in cazul in care tratamentul este inceput in faza incipienta a bolii.

 

De asemenea, prin efectul de anestezic local pe care il induce, Mydocalm este indicat pentru un spectru larg de afectiuni tratand astfel spasmul muscular dureros in durerea lombara joasa si in afectiunile osteoarticulare vertebrale si periferice.

Totodata, tratamentul cu Mydocalm are o eficacitate dovedita in combaterea cresterii patologice a tonusului musculaturii striate scheletice..

Pret:
MYDOCALM® cpr 150 mg, X30 PAM = 10.31 RON
MYDOCALM® cpr 50 mg, X30 PAM = 5.53 RON
MYDOCALM® inj, x5 PAM = 5.23 RON