Campania "Spune NU hepatitei"

In decursul acestei campanii, publicul va avea ocazia sa intre pe site-ul prof. dr. Adrian Sreinu-Cercel (www.streinucercel.ro) pentru a vota, posta intrebari si mesaje despre aceste tipuri de virusuri.

Toate informatiile legate de acest subiect pot fi gasite si in cartea "Totul despre hepatite si virusurile hepatitice". Campania demarata de prof. dr. Adrian Sreinu-Cercel si Coreus Publishing se va desfasura pe parcursul a trei luni: iulie, august si septembrie.

Vedete ca Holograf, HI-Q, Mihai Bendeac, Vali Barbulescu sau Silviu Andrei de la Radio Zu s-au alaturat campaniei, incercand prin mesajele lor sa atraga atentia asupra efectelor grave pe care poate le pot avea aceste virusuri.

Testimonialele vedetelor au menirea de a convinge cat mai multe persoane sa se vaccineze impotriva hepatitei A si B, sa respecte normele de igiena prin care se pot proteja de celelalte tipuri de virusuri hepatice si, de asemenea, sa isi faca periodic setul de analize care arata daca sunt posibile purtatoare ai acestora.