Liposuctia pe intelesul tuturor si tehnicile folosite

Pentru publicul larg termenul "liposuctie" sau "lipoaspiratie" este relativ bine cunoscut, vorbindu-se despre o tehnica chirurgicala de indepartare a grasimii nedorite...

Pentru publicul larg termenul "liposuctie" sau "lipoaspiratie" este relativ bine cunoscut, vorbindu-se despre o tehnica chirurgicala de indepartare a grasimii nedorite, depusa in anumite zone ale corpului, cum ar fi abdomen, solduri, coapse, genunchi, partea anterioara a bratelor, obraji si zona gatului.

In ceea ce priveste visul oricarei persoane, in mod special a sexului frumos de a-si indeparta aceste depozite nedorite, trebuie precizat faptul ca acesta nu se poate fi realizat doar printr-o simpla tehnica chirurgicala.

Cu totii trebuie sa intelegem ca nici o tehnica nu poate inlocui metodele de prevenire cum ar fi activitatea fizica regulata (alergare, inot, gimnastica aerobica) si o dieta corespunzatoare intr-o viata bine organizata si disciplinata.



Exceptand cazurile patologice in cadrul bolilor neuro-hormonale reprezentate prin obezitate (depuneri exagerate de grasime in mod generalizat in corp) care necesita o medicatie si tratament cu totul deosebit si specific, in rest noi ne ingrasam in aceasta lume agitata prin simpla neglijenta fata de propriul nostru organism. Stresul, viata sedentara, consumul de substante toxice ne scot organismul din armonie.

Mereu am dori sa alegem calea cea mai scurta si rapida de a atinge scopul, recurgand la cele mai radicale decizii de a ne rezolva problemele.
Ca sa scapam de surplusul de greutate si volum, alegem lipoaspiratia, aceasta fiind cea mai comoda rezolvare pentru scaderea in greutate si imbunatatirea formei corporale si nu in ultimul rand pentru a iesi dintr-un stres mental de care suferim.

Ce trebuie sa stim:


Liposuctia pentru prima data a fost inventata in Roma, 1974, de un ginecolog, G. Ficher.
Trebuie sa ne consultam cu un specialist in materie care ne poate sfatui in tot ce priveste aceasta tehnica chirurgicala raportat de cazul nostru.
Nu intotdeauna este bine sa facem ceea ce am hotarat.
Asteptarile noastre trebuie sa fie realiste si sa nu asteptam minuni.