Fructele Noni: 10 efecte benefice asupra sănătăţii

Denumită în cultura indiană Fructul Vieţii sau Fructul Zeilor, planta Noni a atras atenţia lumii prin compoziţia incredibil de bogată în substanţe biologic-active a fructelor şi frunzelor sale. Află care sunt bolile de care te tratează!

Denumită în cultura indiană Fructul Vieţii sau Fructul Zeilor, planta Noni a atras atenţia lumii prin compoziţia incredibil de bogată în substanţe biologic-active a fructelor şi frunzelor sale. Află care sunt bolile de care te tratează!

 

Noni conţine o serie de minerale importante, precum potasiu, fier, magneziu, zinc, seleniu şi germaniu, care completează necesarul zilnic al corpului. Aminoacizii şi mineralele sunt completate de o serie de substanţe active care accelerează fluxul intercelular de nutrienţi, contribuind astfel la regenerarea celulelor.

1. Tratează insomnia;

2.

Scade hipertensiune arterială;

3. Normalizeaza funcţiile metabolismului;

4. Intăreşte organismul;

5. Te scapă de dependenţă de fumat;


6. Protejează plămânii. Potrivit cercetătorilor de la Universitatea Illinois din Chicago, consumul unei cantităţi de 30-120 ml de suc Noni zilnic reduce riscul apariţiei cancerului pulmonar în rândul fumătorilor înrăiţi. Scutul de protecţie pe care această mică cantitate de suc îl creează nu acţionează doar la nivelul plămânilor, ci protejează şi inima, ficatul şi rinichii, mai arată un studiu din 2001 al Academiei de Ştiinţă Medicală din New York;

7.
Are efecte anticancerigene.
Noni îmbunătăţeşte sistemul imunitar prin substanţele sale care cresc capacitatea celulelor albe sangvine de a distruge celule canceroase. O altă constantare medicală demnă de menţionat este aceea că Noni inhibă formarea vaselor de sange care hrănesc ţesuturile tumorale (proces numit neo-angiogeneză), având o capacitate sinergică de creştere a acţiunii citostaticelor şi a interferonului. Cercetările americanilor desfăşurate în ultimii 20 de ani pe un eşantion de peste 20.000 de consumatori de Noni indică o regresie in procent de 70% a bolilor canceroase, reducerea cu 60% a riscului de atac cerebral, reglarea problemelor digestive şi respiratorii grave, imbunătăţirea stării psihice, reducerea stresului şi creşterea imunităţii;

8.
Este folosit cu succes in tratamentul infertilităţii;

9. Este recomandat şi pentru diabetici;

10. Tratează depresia, artrita şi alergiile.

 

 

Adevăratul suc de Noni trebuie să fie în concentraţie de 100%


Pe piaţă există o mulţime de producători de suc Noni, doar că puţin lume ştie să facă diferenţa între un produs de calitate şi un produs de masă. Unele produse de pe piaţă au în componenţă doar extract de Noni sau pulbere şi nu sunt 100% naturale, pentru că mai au în componenţă apă sau agenţi de îngroşare.

Se recomandă administrarea a câte 25 ml dimineaţa şi seara, preferabil pe stomacul gol. Sucul de Noni îl găseşti în farmacii sau magazinele naturiste, preţul ajungând până la 220 lei pentru o sticlă.