Clinica Anima aduce cel mai performant aparat de tratare a afectiunilor dermatologice

Poluarea urbana, fluctuatiile de greutate, alimentatia deficitara, expunerea prelungita la soare, acneea si alte afectiuni cutanate, factorii genetici si trecerea timpului lasa urme pe care am vrea sa le îndepartam de pe pielea noastra, din motive estetice sau de sanatate.
Poluarea urbana, fluctuatiile de greutate, alimentatia deficitara, expunerea prelungita la soare, acneea si alte afectiuni cutanate, factorii genetici si trecerea timpului lasa urme pe care am vrea sa le îndepartam de pe pielea noastra, din motive estetice sau de sanatate.

Fiecare persoana are nevoie la un moment dat în timpul vietii, de un consult dermatologic, recomandabil fiind un consult de rutina cel putin o data pe an, atât în cazul femeilor cât si al barbatilor. Adresabilitatea la aceasta specialitate este mai mare în rândul femeilor, care, din dorinta de a arata mai bine, mai tinere si mai îngrijite, recurg la o serie de proceduri dermato-cosmetice.


Printre aceste proceduri se numara si cele cu laserul - de la epilari definitive si tratamentul oricaror leziuni vasculare, la rejuvenare faciala si tratarea vergeturilor. De asemenea, laserul trateaza cu succes orice fel de leziune pigmentara, aparuta fie în urma expunerii la soare, fie în urma înaintarii în vârsta."

PALOMAR StarLux500 poate trata afectiunile dermatologice cu o eficacitate vizibila  de pâna la 70% mai mare fata de tratamentele cu alte aparate folosind aceeasi tehnologie. Afectiunile dificile, de la leziuni vasculare, vergeturi, cuperoza si pâna la acnee, rosacee sau pete pigmentare, dar si tratamentele de reîntinerire cutanata, rejuvenare neinvaziva sau epilari definitive, pot fi acum abordate cu maxim de eficienta, cu rezultate în cel mai scurt timp posibil, datorita aparatului PALOMAR StarLux500.


Fiind primul laser non-ablativ aprobat pentru tratarea vergeturilor, reuseste sa imbunatateasca aspectul vergeturilor cu 51 pana la 75%. Laserele non-ablative permit tratamente fara sau cu impact minim asupra activitatii cotidiene a pacientului. Dupa sarcina, proaspetele mamici doresc sa scape cat mai repede de vergeturi. Pentru aceasta, laserul Palomar le ofera un tratament confortabil, cu satisfactie maxima din partea pacientelor.

Laserul non-ablativ mai poate fi utilizat pentru tratarea cicatricilor chirurgicale, cicatricilor postacneice, a melasmei, precum si rejuvenare cutanata.  Alta procedura extrem de solicitata este epilarea cu laser.
Se poate efectua pe orice zona cu par inchis la culoare. Cu cat firul e mai inchis si mai gros, rezultatele sunt mai spectaculoase. Este o procedura solicitata atat de femei, cat si de barbati. Se poate aplica la nivelul mustatei, perciunilor, intersprancenos, axilar, pe torace sau spate, inghinal, membre superioare si inferioare,etc.

In cazul tuturor procedurilor, sunt necesare mai multe sedinte, in functie de necesitate, precum si in functie de raspunsul cutanat al fiecarui pacient in parte.  Va asteptam in clinica Anima Victoriei din strada Buzesti nr. 75- 77 pentru a va convinge.  Dr.
Ioana Chisalita , medic specialist dermato- venerologie.