Horoscopul săptămânii viitoare

Ce-ţi rezervă zodiile în perioada 28 februarie - 6 martie

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Grija ta cea mare în această săptămână este timpul, programul şi capacitatea de a fi disciplinată în viaţă, aceasta fiind calea de a-ţi îndeplini obiectivele importante. Vorbeşte cu un prieten de încredere şi ascultă cu atenţie experienţele prin care a trecut acesta. Dacă este posibil, încearcă să obţii o prelungire a termenului limită. Acţiunile pripite iţi pot provoca mai mult rău decât dacă nu ai acţiona deloc. Dacă ai mai mult timp, încearcă să-l foloseşti pentru a-ţi îmbunatăţi situaţia materială. Cineva apropiat te poate dezamăgi. Nu ai niciun motiv să pretinzi că eşti obiectivă, dar măcar fii cinstită cu sentimentele tale. Parteneriatele de cursă lungă înseamnă şi mai multe metode de comunicare. Odată ce ai reuşit să-ţi exprimi sentimentele înfrânate, vei fi capabilă să ierţi şi să mergi mai departe. Încearcă să te lansezi în noi proiecte interesante pentru tine şi profită de fiecare oportunitate care îţi iese în cale.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână trebuie o mai mare atenţie la posibile fraude sau înşelăciuni. Vei fi în măsură să-ţi îndeplineşti cele mai urgente obiective, dacă vei învăţa să asculţi cu atenţie şi părerile celor din jurul tău. Verifică informaţiile pe care le deţii şi încearcă să obţii garanţii scrise pentru orice achiziţie. Nu ai niciun motiv să iei totul ca pe ceva personal. Nu te grabi sa tragi imediat vreo concluzie, acorda-ţi ceva timp pentru a-ti domoli felul de a vedea lucrurile in ansamblul lor. Vei avea nevoie de timp pentru a-ţi analiza gandurile şi emoţiile. Este nevoie şi de răbdare pentru a înţelege şi celelalte perspective. Încearcă să revii la activităţile pe care le faci cu plăcere şi bucură-te din nou de ceea ce-ţi oferă viaţa. Pe la sfârşitul săptămânii trebuie să-ţi faci timp să te bucurii de liniştea şi pacea căminului tău.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

În zilele următoare va ieşi în evidenţă capacitatea ta de a accepta indoielile întemeiate ale celor de lângă tine. Atenţia pe care o vei primi din partea cunoscuţilor va fi mai degrabă încurajatoare decât tulburătoare, iar raţionamentul tău poate juca un rol important în viaţa lor. Încrederea pe care o ai în puterile tale îi va anunţa pe toţi apropiaţii că eşti pregătită să intri în afaceri. Încă de la început trebuie să-ţi anunţi, în modul cel mai clar, care îţi sunt intenţiile. Secretul succesului tău constă în găsirea unui partener compatibil cu cerinţele şi nevoile tale. Dacă vei continua să contrazici orice părere împărtăşită de cei din anturajul tău, poate că ai nevoie să te uiţi în altă parte. Trebuie să ştii când greşeşti şi când să recunoşti acest lucru. Acceptarea cu graţie a unei înfrângeri sau a unui eşec va face ca dezamăgirea să fie de scurtă durată. Poate că nu îţi doreşti ca asemenea momente să mai apară în viaţa ta, dar dacă o să se întâmple trebuie să fii pregătită să le faci faţă.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

În această săptămână iese în evidenţă capacitatea ta de a te folosi de inteligenţă şi înţelepciune, pentru a-i ajuta pe ceilalţi să se simtă confortabil atunci când le vei prezenta noile tale idei. Invită-i să ţi se alăture în domeniile noi pe care vrei să le dezvolţi. Foloseşte-ţi la maximum independenţa, creativitatea şi stilul. Personalitatea ta va fi extraordinară, de aceea poţi prelua rolul de conducător şi procedează în aşa fel încât să fii sigură că cei din jurul tău vor asculta ceea ce le vei spune. Relaxează-te şi simte-te ca acasă. Fii conştientă de limitele impuse de către o relaţie de afaceri. Fii deschisă pentru noi experienţe şi nu uita niciodată să spui "mulţumesc". Pe la sfârşitul săptămânii vei avea o explozie suplimentară de energie. Vei fi dornică să pui întrebări şi nu-ţi va fi frică de răspunsurile pe care le vei primi. Tu vei fi sufletul petrecerii.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Capacitatea ta de a te implica rapid în noi domenii de activitate va ieşi în evidenţă. Odată ce ai făcut acest lucru, te vei simţi mult mai încrezătoare în puterile tale. Munca voluntară va arăta bine în CV-ul tău, şi nu numai că îi vei ajuta pe ceilalţi, dar chiar şi pe tine însăţi. Eliminând banii din ecuaţie, atunci îţi vei da seama că te vei putea folosi de noi metode de exprimare şi explorare. Noii prieteni te pot conduce către noi modalităţi de expunere socială şi profesională. Fii tu însăţi şi vei fi acceptată şi iubită de cei din jurul tău. Încurajează-i pe ceilalţi să-şi urmeze talentele. Inteligenţa ta poate fi umbrită de indivizi cărora le lipseşte raţionamentul. Ascultă-i, dar nu acorda prea multă importanţă poveştilor lor. Păstrează-ţi gândurile pozitive şi astfel îţi vei putea pune ideile în practică.

Leu (23 iulie - 22 august)

Ceea ce va fi remarcat la tine va fi capacitatea de a obţine informaţii valoroase. Eşti o supravieţuitoare. Încearcă să cauţi referinţele de care ai nevoie în cărţi sau pe internet. Aminteşte-le celorlalţi cât poţi să fii de inventivă atunci când este nevoie. Bucură-te de ceea ce ai învăţat şi luminează-i pe cei care îţi împărtăşesc ideile. Caută lucrurile sigure, căci astfel soluţiile viabile vor veni singure la tine. Totul pare că merge în direcţia opusă faţă de ceea ce ai anticipat. În loc să te laşi pradă dezamăgirii, mai bine priveşte partea luminoasă a evenimentelor şi vei fi uimită de ceea ce vei vedea. Gândirea rapidă ar putea salva totul. Strategia este soluţia câştigătoare atunci când nu vei mai accepta lucrurile aşa cum sunt ele. Este posibil să faci unele schimbari, fără să provoci niciun fel de daune.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Sunt de aşteptat oportunităţi de a călători, romantismul şi dialoguri. Chiar dacă este vorba de afaceri sau plăcere, profită de aceste posibilităţi. Stabileşte-ţi anumite standarde, păstrează-ţi gândurile pozitive şi nu încerca să ţii predici de moralitate celor din jurul tău. Nu amesteca viaţa particulară cu cea socială. Excesul tău de energie te poate pune în situaţia de a spune sau de a face ceva nepotrivit. Poate că ceilalţi nu au starea de spirit necesară pentru a le pune limitele la încercare. Încearcă prin orice metode să-ţi convingi adversarul să treacă de partea ta. Cu cât vei fi mai apropiată de cineva, cu atât diferenţele de opinie vor fi mai puţine. Lasă loc şi pentru variaţie. Interesul reciproc poate apropia doi oameni. Preia iniţiativa şi bucură-te de un final de săptămână extraordinar.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Aptitudinile tale de a vedea lucrurile într-o perspectivă mereu îmbunătăţită vor fi remarcabile în această săptămână. Pune accentul şi foloseşte-ţi personalitatea pentru a deschide căile unor noi oportunităţi. Trebuie să fii foarte atentă în cine ai încredere atunci când este vorba de problemele financiare şi personale. Timpul este de partea ta, deci nu te grăbi să iei decizii importante. Aminteşte-ţi că o relaţie se bazează mai mult pe prietenie, decât pe obligaţie. Dacă nu te simţi confortabilă în preajma partenerului tău, atunci a sosit momentul să te întrebi de ce. Dacă nu aveţi nimic în comun, relaţia nu va dura prea mult timp. Foloseşte-ţi imaginaţia şi vei fi învingătoare.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scenariul acestei săptămâni este evidenţiat de abilitatea ta de a-ţi împărtăşi ideile creative. Toată lumea va fi fascinată de conversaţiile cu tine. Atitudinea deschisă şi flerul tău pot fi puse la îndoială de unele persoane autoritare. Profită de beneficiile pe care ţi le oferă această nouă încercare. Unele persoane îţi vor pune la îndoială raţiunea, de aceea încearcă să le răspunzi prezentându-le argumente pozitive. Memorează cât mai multe evenimente şi întâmplări, pentru că mai târziu s-ar putea să-ţi fie pusă la încercare memoria. Nu te grăbi să acuzi pe cineva fără să cunoşti cu adevărat faptele şi cel mai bine ar fi să nu mai crezi tot ce auzi. Dacă ai de gând să vinzi ceva anume grăbeşte-te, eşti pe cale să închei afacerea şi să obţii cel mai bun preţ. Îţi place să fii înconjurată de oameni şi întotdeauna sunt o sursă de uimire pentru tine.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Te aşteaptă noi începuturi şi o reîntoarcere către trecut. Pe la începutul săptămânii încearcă să nu-ţi risipeşti toate şansele de a-ţi îndeplini obiectivele propuse folosindu-ţi toată energia în acţiuni inutile. Comportamentul nepoliticos si impulsiv nu se iartă uşor. Regretele se vor împuţina, iar o rană mai veche se va vindeca. Nimeni nu spune că este uşor să-ţi îndeplineşti visurile, dar trebuie să ştii că merită să depui toate eforturile pentru realizarea lor. Deschide ochii în faţa realităţii din jurul tău şi nu mai privi lucrurile prin ochelarii tăi coloraţi în roz. Încearcă să priveşti mai profund şi vei fi în măsură să faci schimbările care se impun. Problemele din familie se vor rezolva, dacă vei ţine cont şi de sfatul persoanelor apropiate. Analizează cu atenţie toate propunerile pe care le vei primi. La sfârşitul săptămânii te vei bucura de momente plăcute şi conversaţii interesante cu cei din familie şi prieteni.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Te vei folosi din plin de abilitatea ta de a transforma informaţiile şi datele pe care le deţii într-o oportunitate valoroasă. Acordă-ţi tot timpul de care ai nevoie pentru a-ţi eficientiza şi îmbunătăţi tehnicile. Odată ce ai reuşit să faci acest lucru, vei avea posibilitatea să culegi răsplata binemeritată, ba chiar peste aşteptările tale. Stai alături de cei care îţi împărtăşesc pasiunile şi îţi doresc binele. Abilitatea de a încuraja pe cei din anturajul tău va fi răsplătită din plin. Recunoştinţa paropiaţilor tăi va fi copleşitoare şi te va surprinde plăcut. Atmosfera din familie va fi, de asemenea, plăcută şi armonioasă. Fii atentă cui îi împărtăşeşti secretele, căci consecinţele acţiunilor tale îţi pot păta reputaţia.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Ceea ce te influenţează în această săptămână sunt schimbările ce par a interveni în cariera ta. Abilităţile tale sunt un instrument valoros pentru oricare echipă din care faci parte. Până nu ai ascultat şi părerile celorlalţi nu te grăbi să iei nicio decizie importantă. Pot surveni, de asemenea, unele schimbări şi în viaţa casnică. O întâlnire întâmplătoare poate fi începutul unei noi relaţii. Încearcă să petreci mai mult timp împreună cu cei pe care îi iubeşti şi vei descoperi că-ţi vei recupera buna dispoziţie. Întâlnirile cu rudele apropiate pot fi destul de înfierbântate, de aceea refuză să iei parte la neînţelegerile din familie, care pot da naştere la sentimente urâte. Nu permite comentariilor negative să stea în calea progresului tău. Fii atentă la oportunităţile care vor ieşi în curând în calea ta. Înainte de a lua vreo decizie studiază cu atenţie situaţia din toate unghiurile.

MAI MULT DESPRE: cariera, sanatate, bani, horoscop, zodii