Cum să-l seduci dacă are deja o iubită. 10 trucuri

Inimii nu-i poţi porunci, aşadar, se poate întâmpla să-ţi cadă cu tronc un bărbat care este deja luat. Ai putea să-l laşi pe respectivul cu iubita lui şi să-ţi vezi de viaţa ta, doar că nu ţi-l poţi scoate din minte.

Inimii nu-i poţi porunci, aşadar, se poate întâmpla să-ţi cadă cu tronc un bărbat care este deja luat. Ai putea să-l laşi pe respectivul cu iubita lui şi să-ţi vezi de viaţa ta, doar că nu ţi-l poţi scoate din minte. Fie că nu-i cunoşti iubita, fie că nu ţi-a mai plăcut demult un bărbat aşa de tare, te simţi tentată să porneşti atacul. Iată ce poţi face ca să-l seduci într-un mod subtil, dar eficient!

1. Fii o prezenţă feminină şi cochetă ori de câte ori îl vezi


Bărbaţii se uită după alte femei, chiar dacă sunt cu iubita de mână. Aşadar, adoptă o atitudine de femeie fatală, poartă tocuri, părul lăsat pe spate şi arcuieşte-ţi genele cu rimel din belşug. Atrage-i privirile cu sex-appeal-ul tău! Fii o tipă fermecătoare ori de câte ori ştii că va fi şi el prin preajmă. Dacă iubita lui nu se mai îngrijeşte, iar cei doi sunt de mult timp împreună, sigur va fi atras de o prezenţă feminină seducătoare.

2. Fixează-l cu privirea


Când ieşiţi în oraş, priveşte-l ocazional, iar când el se uită la tine, zâmbeşte-i pentru o secundă şi întoarce privirea. Acest gest îi va sădi în minte întrebarea: "Oare mă place?" şi instantaneu îi va creşte pulsul! Dacă el începe să se uite tot timpul la tine, schimbă însă tactica şi ignoră-i privirea.

Nu va şti dacă i s-a părut sau nu că eşti atrasă de el. Cu siguranţă îi trezeşti interesul.

 

3. Împrieteneşte-te cu amicii lui


Încearcă să creezi cât mai multe relaţii de prietenie cu cei din jurul lui. Astfel, creşti şansele să primeşti invitaţii în oraş, iar el să fie de faţă. Iar dacă amicii lui te plac, ar putea să vorbească admirativ despre tine chiar cu el.

4. Apropie-te mai mult...

 

Dacă nutreşti sentimente puternice pentru el şi visezi să ai o relaţie cu el, atunci încearcă întâi să fii amica lui. În acest fel vezi dacă vă potriviţi şi dacă merită să mergi mai departe. Atrage-l în conversaţii mai serioase, despre aspiraţiile voastre profesionale, despre pasiunile voastre. Arată-i cine eşti tu cu adevărat şi observă care este feed-back-ul lui.

5. Cere-i ajutorul


Un alt mod de a-l seduce este să joci rolul domniţei la ananghie. Roagă-l să te ajute cu ceva, după ce observi care sunt lucrurile la el se pricepe. Dacă îl faci să se simtă bine îi pielea lui, pentru că te poate ajuta, va începe să aibă unele sentimente pentru tine.

6. Tu şi prietena lui


Desigur, dacă încerci să cucereşti un bărbat care are deja o iubită, e cazul să o iei şi pe ea în calcul. Nu pica însă în capcana de a o copia.

Dimpotrivă, încearcă să te distingi de ea. Ca să-i captezi atenţia, e cazul să-l atragi cu ceva ce nu găseşte când ajunge acasă. Aşa că analizeaz-o un pic pe iubita lui şi vezi la ce capitole ai putea să o surclasezi.

7. Flirtează folosind limbajul trupului


Dacă iubita lui este prin preajmă şi nu te poţi abţine să nu flirtezi cu el, fă-o într-un mod subtil, astfel încât să-l cucereşti, fără ca iubita lui să se prindă şi fără ca el să-şi dea seama de intenţiile tale. Cea mai eficientă tehnică este să flirtezi folosind limbajul trupului. Aşază-te în faţa lui (prietena, logic, se va aşeza chiar lângă el) şi imită-i poziţia corpului, dar în oglindă. Dacă îţi modifici poziţia corpului în funcţie de a lui, îi vei transmite că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă.

8. Arată-i că îl înţelegi


Este posibil ca relaţia lui să fie presărată cu multe certuri, iar el să fi strâns câteva frustrări. Se poate întreba dacă iubita lui este femeia potrivită pentru el.

De aceea, e foarte important să-i arăţi că tu îl înţelegi din toate punctele de vedere. Când purtaţi o discuţie, foloseşte exprimări care să insinueze că tu îi împărtăşeşti gusturile, părerile... Încearcă să fii empatică, dar fără să faci doar ce crezi că i-ar plăcea el.

9. Obţine momente în care să fii singură cu el


Organizează o ieşire când ştii că prietena lui nu e în oraş sau roagă-l să te ajute cu ceva, cum ar fi instalarea unui program mai complex în calculator. Încearcă să obţii timp petrecut doar cu el. În acele momente aplică sfaturile de mai sus, dar, în plus, flirtează cu el într-un mod mai evident. Atinge-l ocazional, fă-i câteva complimente, dar nu-i spune direct că te simţi atrasă de el, pentru că vei ucide suspansul prea repede.

10. Construieşte o relaţie virtuală


În era Messenger-ului şi a Facebook-ului poţi seduce foarte uşor un bărbat care are deja o iubită. În plus faţă de sfaturile de mai sus, ar trebui să cochetezi cu el şi pe internet, acolo unde nu îi este teamă că iubita lui l-ar putea prinde pe picior greşit.

În plan virtual îţi vei da seama dacă te place cu adevărat pentru că va avea mai mult curaj să-şi manifeste atracţia. Aşadar, poartă cu el conversaţii lungi şi profunde, flirtează jucăuş, lasă-l să-ţi cunoască personalitatea şi să decidă dacă tu eşti femeia potrivită pentru el.