Ținute cu probleme. 8 vedete care s-au făcut de râs pe covorul roșu

Actrița Jennifer Garner a trecut printr-o experiență neplăcută când rochia cu crăpături adânci i-a expus chiloții din spandex în timpul unui eveniment. Descoperă și alte staruri care au avut probleme vestimentare în văzul tuturor.

Alessandra Ambrosio

În timpul unei ședințe foto, modelul brazilian Alessandra Ambrosio a experimentat mai multe momente jenante. Rochia vedetei a alunecat de pe umeri, astfel că supermodelul a rămas cu un sân expus.

Lady Gaga

Și Lady Gaga a avut probleme cu fusta sa cu crăpătură foarte adâncă. Vântul i-a jucat feste cântăreței și i-a zburat fusta din material vaporos roșu, lăsându-i lenjeria intimă la vedere.

Nicki Minaj

În timpul unui recital susținut în 2014 pe scena MTV Video Music Awards, Nicki Minaj a trecut printr-un moment cât se poate de penibil. Cântăreței i s-a rupt complet fermoarul rochiei, iar sânii i-au fost expuși în fața întregului public.

Rumer Willis

Rumer Willis, fiica cea mare a lui Bruce Willis și Demi Moore, a purtat o fustă foarte decupată pe covorul roșu. Dar ceea ce nu a observat cântăreața atunci câns s-a îmbrăcat au observat fotografii de la fața locului, care au surprins imediat momentul. Fusta mult prea decupată îi expunea vedetei slipii de culoare roz.

Nicky Hilton

Nicky Hilton, sora mult mai celebrei Paris Hilton, a decis să poarte la un show Atelier Versace din cadrul Săptămânii Modei de la Paris din 2015 o rochie cu linii orizontale din material transparent. Dar banda transparentă din partea de jos îi expunea vedetei fundul, fără ca aceasta să realizeze că ținuta sa devine astfel penibilă.

Jennifer Garner

Jennifer Garner a trecut prin clipe la fel de jenante la premiera filmului de comedie "Alexander And The Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day", în 2014. Actrița a purtat o rochie neagră despicată în zona din față și și-a expus din greșeală chiloții din spandex.

Mariah Carey

În timpul unui concert susținut în Las Vegas, Mariah Carey s-a lăsat pe vine pentru a fi mai aproape de public. Dar talentata cântăreață nu a intuit că această mișcare îi va expune zona intimă și că toți spectatorii îi vor vedea chiloții.

Diane Kruger

Nici actrița de origine germană Diane Kruger nu a realizat că gestul de a se urca pe un postament de marmură la ședința foto din cadrul celei de-a 68-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes îi va expune lenjeria intimă. Paparazzii prezenți nu au ratat momentul de a-i fotografia vedetei slipii de culoare roz.
MAI MULT DESPRE: vedete, moda, tinute