Sunt sexy doar pe covorul roșu! 7 vedete care se îmbracă precum oamenii străzii

Actrița Mary Kate Olsen arată uluitor la evenimentele speciale, dar în viața de zi cu zi stilul său vestimentar lasă mult de dorit. Descoperă și alte vedete care poartă haine largi și ponosite, părând mai degrabă oameni ai străzii decât staruri de talie mondială.

Helena Bonham Carter și Tim Burton

Pe vremea când erau căsătoriți, actrița britanica Helena Bonham Carter și regizorul Tim Burton păreau să se potrivească perfect, cel puțin din punct de vedere vestimentar. Firi boeme și nonconformiste, cele două staruri nu aveau nicio problemă să iasă din casă arătând precum doi oameni ai străzii. Nu doar că hainele lor erau cel puțin ponosite, dar cei doi păreau să nu se înțeleagă deloc bine nici cu peria de păr...

Shia Labeouf

Personalitatea sa rebelă și pe alocuri tulbure se reflectă și în ținutele pe care le alege. Actorul american, cunoscut pentru scandalurile pe care le provoacă și declarațiile controversate pe care le face adesea, a fost fotografiat în nenumărate rânduri purtând haine murdare și rupte.

Joaquin Phoenix

Nimeni nu s-ar fi așteptat să-l vadă pe talentatul actor Joaquin Phoenix purtând asemenea haine. Starul american și-a făcut apariția la un eveniment purtând o pereche de pantaloni rupți între picioare și o căciulă găurită. Dar atunci când pășește pe covorul roșu, actorul arată impresionant.

Keanu Reeves

Îndrăgitul actor nu pune mare preț pe aspectul fizic, fiind o persoană care se concentrează mai mult asupra laturii spirituale, așa cum a declarat de-a lungul anilor. Dar cu barba lungă și un sacou ponosit, Keanu pare mai degrabă un cerșetor, nu un star de la Hollywood.

Russel Brand

Comedianul britanic Russel Brand, fostul soț al celebrei Katy Perry, are un stil vestimentar bizar. Actorul poartă haine largi, lungi și face combinații greu de înțeles. În ținuta din imagine, Russel a combinat mai multe eșarfe, o pereche de șalvari albi, dar și o pereche de pantaloni tricotați.

Mary Kate Olsen

Mary Kate, una dintre gemenele Olsen, celebre încă din copilărie când au cunoscut faima prin intermediul serialului de succes "Casă plină", demonstrează la fiecare apariție pe covorul roșu că știe să facă cele mai bune alegeri vestimentare. Dar actrița nu reușește să ia decizii la fel de bune și pentru stilul său vestimentar zilnic. Mary Kate a fost surprinsă de paparazzi purtând haine largi, care amintesc mai degrabă de o persoană fără adăpost, nu de un star de la Hollywood.

Jennifer Lopez

Până și Jennifer Lopez, recunoscută pentru aparițiile sale extrem de sexy pe covorul roșu, mai greșește din când în când. Actrița și cântăreața latino a fost surprinsă de paparazzi purtând haine lălâi, ce păreau mai degrabă pijamale decât haine de stradă.
MAI MULT DESPRE: vedete, moda, tinute