Oprah, la un pas să comită o gafă majoră la nunta regală. Și-a înlocuit ținuta în ultima clipă

Oprah Winfrey a declarat recent că a fost la un pas de a comite o greșeală majoră de etichetă la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle.
Mogulul media din Statele Unite a ales o rochie de culoare nepotrivită pentru nunta anului, dar a reparat greșeala chiar în ultima clipă.

După ceremonie, vedeta în vârstă de 64 de ani a dezvăluit într-o postare pe Instagram că a făcut o greșeală atunci când a ales ce să poarte la nunta regală, potrivit Pop Culture.

Cu o zi înainte de nuntă, Oprah a realizat că rochia pe care a ales-o pentru nuntă nu era deloc potrivită, din cauza unui detaliu care ar fi încălcat o regulă majoră și ar fi provocat un dezastru vestimentar.

"Am realizat vineri dimineață că rochia bej pe care plănuiam să o port la nunta regală ar putea ieși mult prea albă în fotografii, ceea ce e complet nepotrivit pentru o nuntă", a scris vedeta în postarea de pe Instagram unde a publicat și un filmuleț ce o arată pregătindu-se înainte de marele eveniment.

Realizatoarea TV s-a gândit în ultimul moment la acest detaliu esențial, dar a avut suficient timp să contacteze designerul Stella McCartney, care a conceput peste noapte alături de echipa sa o nouă ținută pentru starul TV.

Oprah le-a mulțumit creatoarei Stella McCartney și echipei acesteia pentru efortul depus într-un perioada foarte scurtă de timp pentru ca ea să aibă o rochie mult mai potrivită pentru nuntă.
Vedeta a purtat o rochie într-o nuanță pudrată de roz, pe care asortat-o cu o pălărie Philip Treacy pe care o avea în garderobă.

"Pălăria este vintage, fiind în garderoba mea din 2005. I-au fost adăugate câteva pene noi. A fost o zi extraordinară!", a scris vedeta în postarea de pe Instagram.

Sinceritatea absolută este unul dintre motivele pentru care Oprah este adorată de numeroși fani din întreaga lume. Și de această dată vedeta a fost apreciată pentru franchețea sa.
Fanii au felicitat-o pentru că a avut curajul să vorbească despre alegerea sa inițială nepotrivită, dar și pentru că le-a mulțumit celor care au ajutat-o să corecteze greșeala în ultimul moment. "Sinceră ca întotdeauna! Mă bucur că ai avut o echipă care și-a dat toată silința și, mai ales, căreia i-ai arătat recunoștința ta. Ai arătat uimitor!", a scris unul dintre followeri.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă