Kate Middleton, într-o rochie sexy în timpul unei vizite la muzeu

Ducesa de Cambridge a purtat o rochie destul de îndrăzneață pentru stilul său în timpul unei vizite oficiale la muzeu.
Kate a arătat spectaculos într-o rochie cu carouri miercuri seara, în timpul unui eveniment de deschidere a unei secții de fotografie din cadrul Muzeului Victoria and Albert din Londra.

Acest muzeu este recunoscut pentru exponatele sale din lumea modei, iar Ducesa de Cambridge s-a făcut remarcată prin ținuta impecabilă pe care a ales-o pentru evenimentul de lansare.

Prin prezența la eveniment, soția Prințului William și-a făcut datoria oficială, Kate fiind patronul regal al muzeului.
În vârstă de 36 de ani, Ducesa de Cambridge și-a reluat îndatoririle oficiale în această lună, după nașterea în luna aprilie a celui de-al treilea copil al său, Prințul Louis.

Ducesa pare să se fi inspirat din stilul cumnatei sale, Meghan Markle, purtând o rochie cu umeri goi, unul dintre modelele favorite ale Ducesei de Sussex. Kate a ales o rochie Erdem cu umerii goi, realizată dintr-un material în carouri și decorată cu accente din cristal și perle artificiale.
Soția Prințului William a completat ținuta cu o pereche de pantofi cu toc Jimmy Choo care se asortau cu nuanța de roșu burgund a curelei.

Prețul rochiei purtate de Kate este de 1700 de dolari, potrivit today.com.

Ducesa de Cambridge și-a încheiat pe 2 octombrie concediul de materninate de șase luni, prima sa apariție oficială fiind o vizită la școala Sayers Croft Forest din Londra și la Grădina Botanică, unde a plantat semințe împreună cu elevii.

Marți, Kate a participat alături de soțul său la inaugurarea summitului Global Ministerial Mental Health.

Miercuri a avut loc prima vizită oficială a ducesei la Muzeul Victoria and Albert, de când a fost numită patronul regal al instituției în luna martie a acestui an.
Kate Middleton nu a fost aleasă întâmplător pentru acest rol, fiind licențiată în istoria artei la Universitatea St. Andrews.

Foto: Hepta
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă