Ai grijă de cele mai delicate haine ale tale cu maşina de spălat rufe Electrolux SteamSystem

Odată cu venirea verii, rochiile de mătase, cămăşile diafane sau fustele delicate probabil şi-au făcut loc deja în garderobele noastre. Ai grijă de culorile şi de materialele sensibile ale hainelor, chiar la tine acasă, cu ajutorul maşinii de spălat rufe SteamSystem de la Electrolux, prevăzută cu tehnologia cu abur.
Tehnologia cu abur a maşinii SteamSystem te va ajuta să simplifici procesul de călcare a rufelor şi să netezesti cutele, în timp ce oferă hainelor tale o curăţare delicată. Maşina de spălat rufe de la Electrolux este prevăzută cu mai multe programe dintre care îl vei putea selecta pe cel mai potrivit hainelor tale: abur pentru sintetice, abur pentru bumbac şi abur pentru reîmprospătare. Cu ajutorul celui din urmă vei putea împrospăta hainele purtate, fără a le supune procesului spălării.

Fiind prevăzută cu funcţii inteligente, maşina de spălat rufe SteamSystem de la Electrolux îşi va adapta perfect procesul spălării cerinţelor tale.
Astfel, cu ajutorul tehnologiei TimeManager®, vei putea seta durata de spălare în funcţie de timpul pe care îl ai la dispoziţie, de încărcătura maşinii şi de gradul de murdărire a rufelor. Acestei tehnologii i-au fost adăugate funcţii precum „My Favourite Plus”, care permite memorarea programului preferat şi activarea lui printr-o simplă apăsare de buton, pentru o utilizare uşoară a maşinii de spălat rufe. De asemenea, funcţia „Start întârziat” te va ajuta să amâni pornirea unui ciclu de spălare cu până la 20 de ore, astfel încât în momentul în care ajungi acasă, să găseşti rufele spălate, gata de băgat în uscător.

Cu ajutorul tehnologiei DirectSpray şi a dispenserului care va doza cu grijă detergentul astfel încât să fie folosită cantitatea în mod uniform, chiar şi cele mai încăpăţânate pete vor dispărea, iar hainele tale vor avea parte de cea mai eficientă curăţare.
Mai mult decât atât, poţi opta pentru un model dotat cu senzor inteligent de greutate, care indică ce cantitate de detergent trebuie folosită în funcţie de încărcătura maşinii, astfel încât niciun strop de detergent să nu fie irosit.

Nu în ultimul rând, îngrijirea perfectă a hainelor tale este garantată şi de către certificarea Woolmark Blue. Această atestă faptul că până şi cele mai delicate articole de lână vor fi spălate cu cea mai mare atenţie de către maşină de spălat rufe Electrolux.

Lasă îngrijirea hainelor tale delicate pe seama maşinii de spălat rufe SteamSystem de la Electrolux şi bucură-te de vara în orice ţinută îţi doreşti!