Taylor Swift, "răsfățata" modei: 10 ținute șic ale vedetei

Cântăreața a devenit preferata revistelor glossy. Secretul ei? Își alege vestimentația în funcție de părerea prietenelor sale.

Să alegi zece imagini, doar zece, cu cele mai şic ţinute purtate de Taylor Swift e o misiune imposibilă ca să-ţi iasă perfect. Sunt prea puţine posibilităţi pentru cât de bine se îmbracă această fată care tinde să facă ordine în lumea amalgamată a modei, invadată de tot felul de idei extravagante.

Taylor Swift pune la un loc simplitatea, bunul gust şi bunul simţ, inocenţa şi bucuria copilăriei lăsate în urmă nu de mult, eleganţa cuminte pe care vedetele de azi au abandonat-o pentru forţă şi vulgaritate. În lumea tumultoasă a celebrităţilor, Taylor este altceva - o frumuseţe curată, ambalată în cele mai drăguţe chipuri posibile.

Când aleg o ținută, mă bazez mereu pe ceea ce vor crede prietenele mele.
Ele sunt prioritatea numărul unu pentru mine, iar părerile fetelor sunt mai importante pentru mine acum
Taylor Swift
Desemnată de revista People cea mai elegantă vedetă din 2014, cântăreaţa se impune rapid în lumea modei. O nouă confirmare în acest sens o oferă revista ASOS, care a ales-o pe Taylor Swift pentru a poza pentru coperta ediției de Anul Nou.

Pictorialul realizat la Londra i-a oferit vedetei în vârstă de 24 de ani ocazia de a dezvălui câteva din secretele garderobei sale. Unul dintre acestea este că ea nu se îmbracă niciodată pentru a impresiona bărbații. "Când aleg o ținută, mă bazez mereu pe ceea ce vor crede prietenele mele.
Ele sunt prioritatea numărul unu pentru mine, iar părerile fetelor sunt mai importante pentru mine acum"
, a mărturisit cântăreața. "Prietenele mele sunt genul de oameni care își văd de viața lor, au programul lor și de aceea ne înțelegem atât de bine. Multe staruri se înconjoară de tot felul de pierde-vară care n-au un job sau o pasiune, doar roiesc pe lângă vedete și le susură laude. Nu mă interesează așa ceva", a mai spus ea.

Poate că Taylor Swift se poate baza pe buna credință a prietenelor sale, iar asta contează, fără îndoială. Dar stilul ei șic, deseori surprinzător și definit de bun gust, contrastând strident cu imaginea de vampă, vulgară, promovată de vedete precum Rihanna, Rita Ora și Nicki Minaj, este influențat și de trucurile pe care ea le-a deprins din lumea modei.
Pe lângă o înzestrare fizică de invidiat, Taylor a avut deja șansa de a lucra cu unii dintre cei mai influenți experți în domeniu.

Psihologul Linda Papadopoulos a explicat pentru cotidianul britanic Daily Mail că succesul cântăreței vine tocmai din faptul că ea reprezintă o alternativă la starurile hipersexualizate, amintite mai sus: "Vorbesc cu multe fete care nu vor să fie atât de sexualizate, iar Taylor oferă această alternativă."

Pe lângă locul întâi în topul People al celor mai elegante vedete din acest an, Taylor Swift a fost desemnată, pentru a doua oară, Femeia Anului de revista Billboard, devenind astfel singura artistă care a câştigat de mai multe ori această distincţie.
Ea a mai câştigat acest premiu în 2011. Printre laureatele acestei distincţii se numără Beyonce, Katy Perry şi Pink, desemnată câştigătoare în 2013.

Foto: Hepta, Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.