Modă: 8 ţinute sexy pentru minivacanţa de 1 Mai. Inspiră-te şi tu!

Minivacanţa de 1 Mai dă startul distracţiilor de vară. Terase, cluburi, ieşiri în aer liber! Un prilej perfect pentru a purta fuste scurte, rochiţe sexy, haine colorate şi tocuri ameţitoare. Inspiră-te din ţinutele propuse de noi şi, cu siguranţă, vei fi vedeta petrecerilor!

Pantalonii scurţi, perfecţi pentru o zi pe plajă

Dacă te-ai hotărât să mergi la mare, în aceste zile, nu trebuie să-ţi lipsească din bagaje o perche de pantaloni scurţi. Sunt perfecţi pentru o zi petrecută pe plajă, dacă ţi se pare prea rece pentru costumul de baie. Îi poţi purta cu o bluză XL, ca cea din imagine, sau cu un tricou simplu.

Jeanşii, perfecţi în orice moment

Pentru serile mai răcoroase, petrecute la o terasă, pe malul mării, o perche de jeanşi este alegerea perfectă. Şi dacă vrei să te laşi inspirată de culorile mării, poţi să încerci un tricou cu un imprimeu în nuanţe de albastru. O perche de converşi va completa perfect această ţinută.

Rochie sexy, pentru o seară în club

Şi dacă petrecerile din cluburi sunt pe placul tău, nu trebuie să-ţi lipsească din bagaj o rochie scurtă şi foarte sexy. O pereche de platforme colorate se potrivesc de minune. Nu uita că o astfel de rochie o poţi purta doar dacă ai lucrat la sală, în ultimile luni, şi ai picioarele tonifiate. Iar dacă modelul ales de tine este la fel de scurt ca cel din imagine, uită de decolteu.

Broderia, pentru fetele romantice

Pentru acelea dintre voi, mai romantice de fire, care visează la o plimbare cu iubitul, pe faleză, de mână, o rochie albă, din dantelă este perfectă. În acest sezon, dantela este, fără nicio urmă de-ndoială, preferata designerilor, aşa că nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă.  

Fustă roşie, pentru fete îndrăzneţe

Roşul este o culoare îndrăzneaţă, care atrage toate privirile. Aşa că, dacă nu vrei să treci neobservată, poartă o fustă roşie, scurtă. Cu siguranţă, vei fi în centrul atenţiei!

Ţinută all white

Albul se va purta mereu, mai ales vara. Aşa că, nu ocoli ţinutele albe. Şi dacă vrei un strop de culoare, poţi să încerci să te joci cu accesorii colorate. Un astfel de outfit, ca cel din imagine, este ideal pentru o ieşire la terasă. Şi nu uita că, hainele albe oferă un aer de eleganţă! 

Un sacou albastru, pentru seri răcoroase

Un sacou nu trebuie să-ţi lipsească din bagajul tău pentru la mare. Serile sunt răcoroase şi vei avea nevoie de ceva care să te încălzescă. Un model pe albastru este foarte la modă şi foarte uşor de asortat, mai ales cu jeanşi.

Little black dress

Cu toate ştim că o rochiţă neagră ne poate scoate din orice încurcătură. Iar pentru o seară în club, o astfel de rochie este ideală, mai ales dacă alegi un model, ca cel din imagine, cu paiete. 

MAI MULT DESPRE: stil, fashion, petreceri, haine, rochii