Modă: 10 ţinute sexy, dar decente, pentru ziua de Paşte

Sărbătorile sunt un bun prilej să te întâlneşti cu familia şi cu cei dragi, în jurul mesei. Mâncare, dulciuri, veselie, dar şi haine noi, pentru că aşa cere tradiţia. Noi îţi propunem câteva ţinute, numai bune să te inspiri. 

Rochie înflorată

Rochiile cu imprimeuri florare sunt ideale pentru acest sezon şi, mai ales, pentru o zi de sărbătoare, petrecută în familie. Fie că sunt flori aplicate, brodate sau imprimate pe materiale colorate, cu siguranţă, vei obţine un look feminin şi delicat.

Pantaloni cu talie înaltă

Pentru acelea dintre voi care nu iubesc rochiile sau fustele, pantalonii cu talie înaltă sunt o alegere ideală. Îţi oferă un aer elegant, însă ai parte şi de comoditate. Îi poţi purta cu o cămăşuţă de mătase sau cu un tricou simplu.

Jeanşi şi de sărbătoare

Şi dacă eşti o fană înfocată a jeanşilor, şi nu poţi renunţa la ei nici în ziua de Paşte, îţi recomandăm o pereche skiny, cu o bluză cu paiete.  Astfel, ţinuta ta se va transforma într-una de sărbătoare.

Rochie de mătase

Rochiile din materiale preţioase sunt vedetele acestui sezon. Feminine, comode, uşor de purtat le poţi asorta cu o pereche de platforme, pentru un aer elegant, sau cu nişte balerini, dacă sunteţi adeptele comodităţii. 

Rochie corai

Pentru acest sezon , stiliştii recomandă rochiile vesele în nuanţe de corai. Iar la astfel de nuanţe, mai intense, accesoriile nude se asortează perfect. Aşa că, încearcă o rochie corai cu niste platforme nude. Cu siguranţă, vei fi admirată!

Fustă din mătase

Fustele lungi, din mătase sunt un must în acest sezon. Feminine, elegante, dar şi foarte comode, aceste fuste pot fi purtate oricând. Seara le putem asorta cu platforme si un clutch, iar ziua cu o pereche de balerini şi un plic supradimensionat. Un pulover împletit cu ochiuri mari este ideal pentru zilele răcoroase.

Broderia, vedeta acestei primăveri

În aceast anotimp, hainele brodate sau cu aplicaţii lucrate manual sunt la mare căutare. Alege şi tu o bluză sau o rochie brodată, în culori deschise. Te vei simţi foarte feminină! 

Sandale purtate cu dresuri

Cobinaţia de sandale şi dresuri, scurte sau lungi, mi se pare foarte sexy. Poţi încerca şi tu o astfel de ţinută, cu o fustă până la genunchi, în care te vei simţi foarte comod, şi o bluziţă, din material brodat, cu volane foarte feminine.

Rochie simplă şi delicată

O rochie scurtă, în culori deschise, cu imprimeuri florare nu te poate duce cu gândul decât la primăvară, la raze de soare şi la voie bună. Poartă şi tu o astfel de rochie şi lasă copilul din tine să zâmbească la soare!

MAI MULT DESPRE: vestimentatie, stil, fashion, haine, tinute, rochii