Desingerul Karl Lagerfeld dă clasă cu genţile Chanel pentru 2014

Dacă îţi doreşti să vezi un adevărat spectacol de modă şi să nu dai greş în alegerea ta, te uiţi la una dintre prezentările Chanel. Oricât ar părea de ciudată expresia “de un

Dacă îţi doreşti să vezi un adevărat spectacol de modă şi să nu dai greş în alegerea ta, te uiţi la una dintre prezentările Chanel.

Oricât ar părea de ciudată expresia “de un gust desăvârşit” mi se pare că aici e locul ei. Genţile din colecţia Chanel Cruise 2014 vorbesc despre frumuseţe, graţie, perfecţiune (pentru unii dintre noi), eleganţă, ingeniozitate, fineţe.

Karl Lagerfeld, desingerul celebrului brand, a dus mai departe “spiritul” a tot ceea ce reprezintă Chanel prin această colecţie ce a fost prezentată în Singapore.

Inclusiv utilizarea ca model în realizarea unor genţi a sticlei de parfum Chanel No.5 vorbeşte despre asta, ca şi folosirea cu predilecţie a culorilor negru şi alb-fildeş.

Adevărate fane ale celebrei firme, cântăreaţa Katy Perry, editorul de modă rus Miroslava Duma şi actriţa Kate Upton nu au lipsit de la prezentarea Chanel care s-a desfăşurat la Paris la începutul lunii octombrie. Mai mult decât atât, cele trei au venit la eveniment îmbrăcate din cap până în picioare în articolele respectivului brand, fie din colecţia din acest an, fie deja din colecţia anului viitor.

Vă las să le admiraţi împreună cu genţile lor Chanel, dar şi colecţia din 2014.